Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

»AATMA » MUUT TUOTTEET » Suomenkieliset tarot-kortit

Suomenkieliset tarot-kortit

Tuotekuva: Klassiset tarotkortitS001  
Klassiset tarotkortit
Koko: 6,5x11,5 cm


Kortteihin sopiva kirja: Manik Dhyan: Tarot - klassinen oraakkeli
Kpl: 78
Katso esimerkkikortteja

23.00 €

Tuotekuva: Aleister Crowley Thoth TarotkortitS003  
Aleister Crowley Thoth Tarotkortit
Kuvitus: Lady Frieda Harris
Koko: 66x120 mm


Kortit on luonut englantilainen maagikko Alistair Crowley. Kortit perustuvat Golden Dawnin opetuksiin. Kuvituksen Frieda Harris teki noin 1940, mutta ne julkaistiin vasta 1969.Kortteihin sopivia kirjoja:Ziegler Gerd: Tarot - sielun peili Ziegler Gerd: Parisuhdetarot Ziegler Gerd: Tarot - taskukirja
Kpl: 78
Katso esimerkkikortteja

29.00 €

Tuotekuva: Elisabeth Haich TarotkortitS006  
Elisabeth Haich Tarotkortit
Koko: 8x14,5 cm


Kortteihin kuuluva kirja:
Haich Elisabeth: Tarot
Kortit sisältyvät kirjan hintaan.
Kpl: 22
Tuotekuva: Kosminen TarotS005  
Kosminen Tarot
Norbert Löche
Koko: 7 x 12 cm


Kosminen Tarot tuo uuden näkökulman tarotkorttien kiehtovaan maailmaan! Näiden kauniisti kuvitettujen ja nykyihmistä puhuttelevien korttien avulla pääset helposti sisälle tarotkin ikivanhaan viisauteen. Voit oppia käyttämään tarotkortteja omien elämäntilanteitesi selkiyttämäseen ja oppia tulkitsemaan kortteja myös toisille ihmisille. Kortteihin on saatavissa myös erillinen tulkintaopaskirja; Chiristina Freija: Tarot - kosminen peili.
Kpl: 78
Katso esimerkkikortteja

29.00 €

Tuotekuva: KissatarotUM-6  
Kissatarot

Kortit kuvittanut Terttu Seule on pyhittänyt suuren osan elämästään kissoille ja niitä kuvaaville maalauksille. Seulen suuri rakkaus kissoja kohtaan näkyy pakan jokaisesta kortista.

Kissatarot noudattaa perinteistä tarotjärjestelmää. Se sisältää yhteensä 78 korttia, 22 Suurten Salaisuuksien ja 56 Pienten Salaisuuksien korttia.

29.00 €

Tuotekuva: RosaOrm tarotkortitRO  
RosaOrm tarotkortit
Minna Grönstrand

Korttien mukana on kirja, jossa koerrtin selitykset ovat englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi.

31.00 €

Tuotekuva: Airi Oja: Täyden Elämän Tarot  
Airi Oja: Täyden Elämän Tarot
78 korttia. Sis. 30 siv.suomenkielisen opasvihkosen

Peili heijastaa näkyvän todellisuuden tuomitsematta sitä. Ellemme pidä näkemästämme, voimme panna peilin syrjään tai rikkoa sen, mutta tekemällä näin emme kuitenkaan voi muuttaa ulkonäköämme. Tarot-korttien kuvat peilaavat sieluamme. Mitä kauemmin katsomme sisäänpäin, sitä paremmin pääsemme selville itsestämme ja elämästämme. Kortit heijastelevat henkistä tilaamme. Näemme sisäisen todellisuutemme uudesta näkökulmasta. Kuvat ovat täysin puolueettomia, ne yksinkertaisesti tarjoavat meille johtolankoja ja vihjeitä. Voimme tutkia niitä tekemättä valintaa sen välillä, tarkastelemmeko niitä huolellisesti vai vain ohimennen, jätämmekö ne omaan arvoonsa vai käytämmekö niitä. Monia ihmisiä pelottaa kohdata sisäinen todellisuutensa. He saattavat löytää itsestään epämiellyttäviä piirteitä ja teeskentelevätkin tuntevansa itsensä. He tuhlaavat energiansa harhakuvien ylläpitämiseen. Opimme hyväksymään itsemme ja rakastamaan itseämme vasta, kun emme enää yritä piilottaa sisäistä todellisuuttamme. Voimme muuttaa itsessämme vain ne piirteet, jotka olemme perinpohjin tutkineet ja joiden olemme huomanneet tarvitsevan muutosta. Uusi näkökulmamme asioihin voi horjuttaa vanhoja tapoja ja asenteita ja ravistella perinpohjin kaikkea sitä, mihin uskomme. Kuitenkin nämä ovat oleellisia askeleita missä tahansa voimakkaassa muutosprosessissa. Joka kerta kun tiedostamme jonkin harhakuvitelmamme ja päästämme siitä irti, tulemme lähemmäksi omaa todellista itseämme. Tarotissa on kysymys ennen kaikkea omakohtaisesta kokemisesta sekä siitä, että ihminen säilyttää itsessään elävän valmiuden tulla kosketetuksi syvältä. Kortit saavat tiedostamattomat mielikuvat elämään ja tietoisuutemme käyttöön. Voimme löytää itsestämme uusia alueita ja nostaa todelliset kykymme esiin. Kortit ovat opas suuren sisäisen muutoksen maailmaan. Ne paljastavat kätkettyjä viestejä ja laajentavat ihmisen näkemystä itsestään ja maailmankaikkeudesta. Oikein käytettyinä kortit antavat ymmärrystä mistä tahansa epäselvästä tilanteesta ja avaavat uusia näkökulmia. Ne tuovat tietoisuuteemme niitä puolia itsestämme, jotka ovat vielä hämärän peitossa.

30.00 €

Tuotekuva: A.E. Waite TarotWR  
A.E. Waite Tarot

Arthur Edward Waiten maailmankuulun tarotpakan uusi painos. Kortit on maalannut Pamela Colman Smith. Pakkassa on 78 korttIa. 22 Suurten Salaisuuksien korttia 56 Pienten Salaisuuksien korttia Kortit perustuvat Arthur E. Waiten vuonna 1910 julkaistuun pakkaan. Kuvitukseltaan neutraalit ja yksinkertaisen kauniit kortit ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla.

29.00 €

Tuotekuva: Ukon pakka - Kalevalainen Tarot  
Ukon pakka - Kalevalainen Tarot

Ukon pakka – Kalevalainen tarot avaa menneiden sukupolvien viisautta ja suomalaista mytologiaa tarotkorttien avulla. Se esittelee kattavasti suuren joukon myyttisiä olentoja, luonnonhenkiä, Kalevalan tapahtumia ja hahmoja sekä vanhaa suomalaisen mytologian mukaista maailmankuvaa. Yli 300-sivuinen opaskirja sisältävät runsaasti alkuperäisiä kansantarinoita, memoraatteja ja kansanrunouden säkeitä. Tarot on ikivanha oppi. Ukon pakka seuraa perinteistä 78 kortin järjestelmää, mutta se poikkeaa kaikista aiemmin julkaistuista tarotkorteista, koska korttien aiheet koskevat suomalaista vanhaa kansanperinnettä ja esi-isien viisautta. Kansanomainen viisaus tulee korteissa voimakkaasti esille, ja myyttiset tapahtumat kuvastavat symbolisella tasolla myös nykyihmisen elämää. Korttien avulla voit syventää omaa suhdettasi juuriin, jotka ulottuvat kauas historian hämäriin. Korttien avulla voit myös hakea selvyyttä tilanteisiin ja kysymyksiin sekä löytää itsestäsi uusia voimavaroja. Opaskirja sisältää kattavat selitykset jokaiselle Ukon pakan 78:lle kortille. Kirjassa on myös ohjeet tarotkorttien käyttöön. Kirja on myös itsessään kattava esitys suomalaisen mytologian olennoista.
Kpl: 78

30.00 €

Tuotekuva: Osho: Zen tarotUM  
Osho: Zen tarot
Koko: 75x110


Zenin viisauden mukaan elämämme tapahtumat heijastelevat sisimpiä tuntojamme ja ajatuksiamme. Kun suuntaamme huomiomme sisäänpäin, pystymme ymmärtämään paremmin itseämme ja elämäämme. Korttien kuvat ja symbolit heijastavat omaa sisäistä maailmaamme ja opastavat kohti tietoisempaa elämää. Kortteihin tilattavissa Osho: Zen Tarot opaskirja Zen-tarot kortteihin
Kpl: 79

29.00 €
[Takaisin menuun]   |  [Ylös]