Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

»AATMA » MUUT TUOTTEET » H.P. Blavaskyn CD-tekstikirjat

H.P. Blavaskyn CD-tekstikirjat

Tuotekuva: H.P. Blavasky: Hunnuton IsisHPB01  
H.P. Blavasky: Hunnuton Isis
Mestariavain muinaiseen ja nykyisen tieteen sekä teologian mysteereihin

Tämä CD-kirja sisältää koko nelioisisena julkaistun kirjan tekstitiedostona, josta voi hakea tietoa hakusanojen avulla. CD sisältää myös kattavan sanaston. Laitevaatimus: Internet-selain.

Kun Helena Petrovna Blavatsky ryhtyi kirjoittamaan ensimmäistä merkkiteostaan Isistä, ei hänellä omien sanojensa mukaan ollut aavistustakaan siitä, mitä kirjoituksesta tulisi kehittymään. Hänellä oli ainostaan pakottava tarve kirjoittaa. Hunnuton Isis ilmestyi vuonna 1877 mammuttimaisena 1500-sivuisena teoksena. Teos ilmestyi alnperin kahtena niteenä: ensaimmäisen osan nimenä oli Tiede ja toisen Teologia. Nyt suomenkielisenä ilmestynyt laitos on jaettu neljään osaan: Tiede 1 ja 2 ja teologia 1 ja 2.


27.00 €

Tuotekuva: H.P. Blavatsky: Salainen Oppi <br>Tieteen, uskonnon ja filosofian synteesiHPB02  
H.P. Blavatsky: Salainen Oppi
Tieteen, uskonnon ja filosofian synteesi

II osa - Ihmisen synty

Salaisen Opin II osa, ihmisen synty, on talletettu tälle CD:lle Word-muodossa. Kirja on jaettu 7 tiedostoon, joissa kussakin on noin 100 sivua kirjan tekstiä. Niistä voit hakea tietoa etsi-toiminnon avulla. Mukana on myös fontit-tiedosto heprealaisia ja kreikankielisiä sanoja varten. Mukana on myös tiedosto, johon on merkitty vanhan suomennoksen ja englanninkielisen alkuteoksen sivunumerot. Tämä luettelo mahdollistaa Salaisen Opin hakemiston käytön.
Käännös: Pirkko Carpelan
ISBN: 951-98922-1-4

38.00 €

Tuotekuva: H.P. Blavatsky: Salainen oppi IIIPC-III  
H.P. Blavatsky: Salainen oppi III

Salainen oppi, 11I osa muodostuu kolmesta pääosiosta: 1) Luvuissa 1-51 on okkultismin historiaa sekä kertomuksia valaistuneista ja henkisistä opettajista, mm. Buddhasta ja Apollonius Tyanalaisesta. 2) Esoteerisissao hjeissa,jo tka oli alun perin tarkoitettuH . P. Blavatskyn (1831-1891) perustaman Teosofisen Seuran Esoteerisen osaston oppilaille, käsitellään eettisiä ohjeita. Ne sopivat erityisesti henkisen tien kulkijalIe ja mietiskelijälIe. Blavatsky kertoo monista vaaroista, joita esoteristi voi tiellään kohdata. Totuuden etsijän tulee hallita alempi luontonsa himoineenja saavuttaa täydellinen Itsen tuntemus. 3) H P. Blavatskyn opetukset sisäiselle ryhmälle -kirjassa Blavatsky selittää mm. tietoisuuden tiloja ja tasoja, planetaarisia vaikutuksia sekä elementtien, värien, aistien, elinten ja äänten vastaavuuksia.

21.00 €
[Takaisin menuun]   |  [Ylös]