Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

»AATMA » MUUT TUOTTEET » Doreen Virtue -suomenkieliset korttipakat

Doreen Virtue -suomenkieliset korttipakat

Tuotekuva:  Viestejä enkeleiltäDVS-1  
Viestejä enkeleiltä
Virtue, Doreen
Koko: 44 korttia


Enkelit voivat auttaa meitä päivittäin, jos vain pysähdymme kuuntelemaan heidän viestejään. Enkelit viestivät meille monin eri tavoin ja vastaavat kysymyksiimme aina myönteisesti ja rohkaisevasti. Kirjan ja enkelikorttien avulla voit pyytää neuvoja ja opastusta elämääsi ja saada yhteyden omiin enkeleihisi. Enkeleiden tehtävä on auttaa meitä erilaisissa pulmissamme ja elämäntilanteissamme. Kirjan ja korttien avulla voimme saada enkeleiltä selkeitä vastauksia ja kannustavia viestejä. Ne auttavat myös kuuntelemaan omaa intuitiotamme ja löytämään oman elämäntehtävämme. Tähän opaskirjaan kuuluvissa 44 enkelikortissa on niin arkkienkeleitä kuin muitakin enkeleitä, joiden mukaan kortit on nimetty ja kuvitettu. Opasvihkonen kertoo, miten kortteja käytetään ja opastaa tekemään tulkintoja niin itsellesi kuin muillekin. Doreen Virtue on suosittu enkelikirjoittaja ja -luennoitsija, jolta on ilmestynyt useita henkiseen kasvuun ja enkeleihin liittyviä kortteja ja kirjoja. Varsinainen opaskirja myös saatavilla erikseen suomeksi.

39.00 €

Tuotekuva: Parantavat enkelitDVS-2  
Parantavat enkelit
Opaskirja ja 44 korttia

Korttien 44 suojelusenkeliä auttavat sinua olemaan yhteydessä kiehtovaan ja kauniiseen valon maailmaan. Kirja kannustaa käyttämään enkelikortteja apuna elämän eri tilanteissa ja opastaa tekemään "enkelitulkintoja” sekä itsellesi että muille. Pidä mielesi avoimena kortteja tulkitessasi, sillä enkeleiden viestit voivat saapua myös tunteiden ja fyysisten aistimusten muodossa, tai oivallusten, ideoiden, näkyjen tai unikuvien kautta. Parantavat enkelit voivat tuoda valoa ja iloa elämääsi, kun vain pyydät heitä tekemään niin. Enkelit ohjaavat sinua oikeaan suuntaan ja kannustavat löytämään omat vahvuutesi ja kuuntelemaan intuitiosi ääntä.

39.00 €

Tuotekuva: Ohjausta enkeleiltäDVS-3  
Ohjausta enkeleiltä
44 korttia ja opaskirja

Nämä kauniit ja käytännönläheiset enkelikortit auttavat pitämään yhteyttä enkeleihin päivittäin. Enkeleiden kannustavat viestit puhuttelevat syvällisesti ja lempeästi ja ohjaavat kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme. Jokaisessa 44 kortissa on upea enkelimaalaus sekä viesti tai vastaus kysymykseen. Opaskirjasen avulla niin aloittelevan kuin kokeneenkin enkelikorttien ystävän on helppo tulkita kortteja itselleen ja muille.

39.00 €
[Takaisin menuun]   |  [Ylös]