Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

»AATMA » MUUT TUOTTEET » Diana Cooperin -korttipakat

Diana Cooperin -korttipakat

Tuotekuva: Diana Cooperin Valon enkelit -korttipakkaTK1  
Diana Cooperin Valon enkelit -korttipakka
Koko: 56 x 87 mm


Enkelit ovat valoisia olentoja. He ovat aina luonamme suojelemassa, opastamassa ja auttamassa meitä. Enkelit voivat ja tahtovat auttaa meitä monin tavoin elämässämme mutta saavat toimia vain, jos pyydämme heitä avuksemme. Anna näiden enkelikorttien vahvistaa yhteyttäsi enkeleihisi ja toivota heidät tervetulleeksi elämääsi. Pakkaus sisältää 52 kaunista enkelikorttia sekä opaskirjasen. Diana Cooper on koonnut enkelitarinoita kirjaansa Ihanat enkelit joka on erikseen saatavissa.
Kpl: 52

25.00 €

Tuotekuva: Atlantis kortit978-952-96  
Atlantis kortit
Koko: 70x100


Atlantiksen taianomaisen maailman myytti on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan: Kultaisen Atlantiksen pitkälle edistyneet ihmiset kunnioittivat ja arvostivat syvästi luontoa, läheisiään ja koko luomakuntaa. Henkisen maailmankatsomuksensa vuoksi heidän elämänsä oli tulvillaan iloa, rakkautta ja myötätuntoa muita kohtaan. Diana Cooper on tallentanut upealla tavalla Atlantiksen myönteiset piirteet tähän käytännönläheiseen korttipakkaan, jonka avulla myös sinä voit saada oivalluksia ja innoitusta elämänpolkusi varrelle. Näiden kuvitettujen korttien kaunis viesti koskettaa, rohkaisee ja herättää uusia ajatuksia. Pakassa on 44 korttia. Upeat kuvat kortteihin on tehnyt Damian Keenan. Voit käyttää kortteja joko pelkästään kuvien symbolikkaa intuitiivisesti tulkitsemalla tai käyttämällä myös kääntöpuolella olevia tekstejä hyväksesi. Kortit ovat mainio kumppani Dianan Atlantis-kirjalle
Kpl: 44

25.00 €

Tuotekuva: Diana Cooper: Yksisarviset -kortitYK-1  
Diana Cooper: Yksisarviset -kortit

Yksisarviset ja muut taianomaiset valo-olennot ovat valmiita auttamaan ja opastamaan meitä näiden kauniidn, Damian Keenanain kuvittamien korttien välityksellä. Jokaisessa kortissa on erilainen kuva yksisarvisesta, vieti ja voimalause. Pakassa on 44 korttia ja mukana myös 28-sivuinen opaskirjanen. Kuuntele yksisarvisten viisautta ja avaa sydämesi niiden opastukselle.

25.00 €

Tuotekuva: Lohikäärmekortit  
Lohikäärmekortit
Leveys: 85

Korkeus: 185


Tuotekuvaus: Lohikäärmeet ovat kauniita, viisaita ja avosydämisiä eteerisiä enkelimaailman olentoja, jotka Alkulähede on lähettänyt meidän avuksemme. Niiden opastus voi auttaa meitä puhdistumaan alempia energioita ja kiertämään sujuvasti hankalat tilanteet sekä innoittaa meitä sisäisen näkemyksemme lyötämisessä. Tämä kauniin ja ainutlaatuisen korttipakan 44 korttia opastavat sinua arjessasi, sieluntehtäväsi löytämisessä ja siinä, miten voit palvella koko planeettamme. Lohikäärmeet odottavat yhteydenottoasi, jotta nevoisivat auttaa sinua henkisellä tielläsi. Sisältää opaskirjan.
Kpl: 44

39.00 €
[Takaisin menuun]   |  [Ylös]