Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

»AATMA » MUUT TUOTTEET » Diana Cooperin -korttipakat

Diana Cooperin -korttipakat

Tuotekuva: Atlantis kortit978-952-96  
Atlantis kortit
Koko: 70x100


Atlantiksen taianomaisen maailman myytti on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan: Kultaisen Atlantiksen pitkälle edistyneet ihmiset kunnioittivat ja arvostivat syvästi luontoa, läheisiään ja koko luomakuntaa. Henkisen maailmankatsomuksensa vuoksi heidän elämänsä oli tulvillaan iloa, rakkautta ja myötätuntoa muita kohtaan. Diana Cooper on tallentanut upealla tavalla Atlantiksen myönteiset piirteet tähän käytännönläheiseen korttipakkaan, jonka avulla myös sinä voit saada oivalluksia ja innoitusta elämänpolkusi varrelle. Näiden kuvitettujen korttien kaunis viesti koskettaa, rohkaisee ja herättää uusia ajatuksia. Pakassa on 44 korttia. Upeat kuvat kortteihin on tehnyt Damian Keenan. Voit käyttää kortteja joko pelkästään kuvien symbolikkaa intuitiivisesti tulkitsemalla tai käyttämällä myös kääntöpuolella olevia tekstejä hyväksesi. Kortit ovat mainio kumppani Dianan Atlantis-kirjalle
Kpl: 44

25.00 €

Tuotekuva: Diana Cooper: Yksisarviset -kortitYK-1  
Diana Cooper: Yksisarviset -kortit

Yksisarviset ja muut taianomaiset valo-olennot ovat valmiita auttamaan ja opastamaan meitä näiden kauniidn, Damian Keenanain kuvittamien korttien välityksellä. Jokaisessa kortissa on erilainen kuva yksisarvisesta, vieti ja voimalause. Pakassa on 44 korttia ja mukana myös 28-sivuinen opaskirjanen. Kuuntele yksisarvisten viisautta ja avaa sydämesi niiden opastukselle.

25.00 €

Tuotekuva: Lohikäärmekortit  
Lohikäärmekortit
Leveys: 85

Korkeus: 185


Tuotekuvaus: Lohikäärmeet ovat kauniita, viisaita ja avosydämisiä eteerisiä enkelimaailman olentoja, jotka Alkulähede on lähettänyt meidän avuksemme. Niiden opastus voi auttaa meitä puhdistumaan alempia energioita ja kiertämään sujuvasti hankalat tilanteet sekä innoittaa meitä sisäisen näkemyksemme lyötämisessä. Tämä kauniin ja ainutlaatuisen korttipakan 44 korttia opastavat sinua arjessasi, sieluntehtäväsi löytämisessä ja siinä, miten voit palvella koko planeettamme. Lohikäärmeet odottavat yhteydenottoasi, jotta nevoisivat auttaa sinua henkisellä tielläsi. Sisältää opaskirjan.
Kpl: 44

39.00 €

Tuotekuva: Archangel Animal Oracle Cards9589-DC  
Archangel Animal Oracle Cards
A 44-Card Deck and Guidebook

By popular demand, author of The Archangel Guide to the Animal World Diana Cooper has created a one-of-a-kind oracle deck combining the divine wisdom of the Archangels with the natural beauty of the animal kingdom. Each of the 44 cards in this deck represents an animal, bird or insect, and shows symbols associated with each creature to help you interpret its spiritual messages. For example, if you pick the Hyena card, your guidance is 'dare to be different'; the card then advises you to be true to yourself and make change happen in your unique way. Every animal also works with a specific Archangel, who is indicated on that card. The accompanying booklet offers the reader unique information about each animal, both practical and spiritual, as well as its soul purpose and service mission, and the direct guidance the Archangels want to give you through these beautiful creatures. These cards are aimed at everyone on an ascension path as well as those who are interested in making a deeper connection the animal world.

27.00 €
[Takaisin menuun]   |  [Ylös]