Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: KasviskeittiöKirjan nimi: Kasviskeittiö
Alaotsikko: Inspiroivia reseptejä ja vankkaa tietoa jokaiselle kasvisruoasta kiinnostuneelle
Tekijä: Ruuska Tuija
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 190
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 951-1-19590-5
Hinta: 21.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 210 x 210 mm
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Arvostetun kasviskirjojen tekijän monipuolinen teos auttaa toteuttamaan kokonaan tai osittain kasviksiin perustuvaa ruokavaliota. Ruokaohjeita on noin 120. Mukana ovat keitot, lämpimät ruoat, suolaiset piiraat ja salaatit sekä jälkiruoat ja juomat. Makuja on läheltä ja kaukaa, esimerkiksi Aasian ja Karibian alueen keittiöistä.
Ruokaohjeissa käytetään kasvisruokavalion tärkeitä raaka-aineita – kuten palkokasveja, viljaa, siemeniä ja pähkinöitä – ja mausteita kotimaisia kasviksia hyödyntäen. Tärkeät raaka-aineet esitellään sanoin ja kuvin, ja kirjassa kerrotaan myös keskeisistä ravintoaineista lähteineen.
Kasviskokki ja kasvisruokakouluttaja Tuija Ruuska on työskennellyt kasvisruoan parissa vuodesta 1988, muun muassa kymmenen vuotta Helsingin legendaarisessa Ravintola Kasviksessa kokkina, keittiömestarina ja ravintolan vastaavana hoitajana. Ruuskan suositut Aurinkomaa – lapsiperheen kasviskeittokirja ja Kasviskarnevaalit ovat olleet pitkään loppuunmyytyjä

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)