Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: SaatanaKirjan nimi: Saatana
Tekijä: Lehtinen Torsti
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 177
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2004
ISBN: 951-607-084-1
Hinta: 17.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 120x215
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Mistä pahuus ja kärsimys ovat lähtöisin? Torsti Lehtinen jäljittää pahuuden juuria ja muotoja perin pohjin.
"Goethen Faustissa Saatana esittäytyy voimana, joka aina tahtoo pahaa, mutta aikaan saa vain hyvää. Saatana on Jumalan palvelija, joka tahtomattaan toteuttaa Jumalan suurta suunnitelmaa. Jumalan ja Saatanan keskinäinen suhde on mitä läheisin: hyvä ja paha kietoutuvat toisiinsa kuin elämä ja kuolema. Raamattu julistaa sekä Jumalan rakkautta että Jumalan vihaa; kummallakin on aikansa. Ja ihmisen Jumala loi omaksi kuvakseen."

Torsti Lehtinen on tarttunut vaikeaan, aina ajankohtaisen aiheeseen. Mistä pahuus ja kärsimys ovat lähtöisin? Toimiiko ihmisiä rakastavan Jumalan vastustajana pimeyden henkivalta, Saatana, joka tekee kaikkensa sekoittaakseen Jumalan hyvät suunnitelmat? Persoonaksi mielletty paha ei kuulu vain historiaan, vaan myös nykytodellisuuteen: Saatana kukoistaa nuorisokulttuurin suurena muusana, ja sadat muslimit tallautuvat pyhiinvaelluksellaan hengiltä tungeksiessaan kivittämään Saatanaa. Teos on sekä laaja tiedollinen katsaus että kaunokirjallinen lukuelämys. Henki ja elämä –sarja.

Torsti Lehtinen on kirjailija ja filosofi, jonka tuotanto on laaja ja monipuolinen


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)