Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Näin puolustaudut tauteja vastaanKirjan nimi: Näin puolustaudut tauteja vastaan
Tekijä: Wacklin Anu, EloTimo
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 0
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2004
ISBN: 951-0-28938-8
Hinta: 20.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Ihminen voi itse vaikuttaa yllättävän paljon omaan terveyteensä. Tämä kirja rohkaisee lukijaa avun hakemiseen ja vastaanottamiseen elämän monissa haasteissa, sairauden yllättäessä ja myös terveenä.

Näin puolustaudut tauteja vastaan auttaa lukijaa tarkkailemaan omia elintapojaan. Elämän kudoksessa unen laatu ja määrä, vuorokausirytmi, ruokavalio ja lisäravinteet ovat pieniä tekijöitä, joihin ei useinkaan kiinnitetä huomiota. Silti ne saattavat tehdä kovat lääkkeet usein tarpeettomiksi.

Nykyinen elämänrytmi vaatii toipumaan sairaudesta tai esim. stressistä nopeammin kuin ruumis sallii. Kuitenkin luonto parantaa monet vaivat, jos sille vain antaa mahdollisuuden. Sairauskierteen tai piinallisen psykososiaalisen paineen alla on välttämätöntä kuunnella elimistöä ja elää sen ehdoilla.

Näin puolustaudut tauteja vastaan antaa vinkkejä mm. stressin, matalan ja korkean verenpaineen, suolistohäiriöiden, lastentautien ja monien muiden vaivojen hoitoon ja esittelee erilaisia hoitomuotoja.

Kirjoittajat ovat terveysalan kokeneita ammattilaisia: Anu Wacklin on lääketieteen lisensiaatti ja Timo Elo lääketieteentoimittaja, joka on käsitellyt eri medioissa terveyteen liittyviä kysymyksiä

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!