Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tilattavissa olevat kirjat: Syvemmälle rukoukseen



Kirjan nimi: Syvemmälle rukoukseen
Alaotsikko: Kohti hengellistä ydintä
Tekijä: Stinissen Wilfrid
Sivumäärä: 176
Kieli: Suomi  Suomi
ISBN: 951-607087-6
Hinta: 23.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Stinissen etsii teologista perustaa rukoukselle, käytäntöä unohtamatta. Hän vie lukijansa maastoon, jossa vaelletaan Jumalan kanssa ja samalla kohti Häntä.
Rukous asuu meidän sisimmässämme. Se virtaa sieltä. Se on enemmän kuin sitä, että istutaan hiljaa, otetaan osaa jumalanpalvelukseen tai puhutaan Jumalalle. Rukous on yksinkertaisesti elämänasenne ja kaikenkattava yhteys Jumalan kanssa. Stinissen vie lukijansa maastoon, jossa vaelletaan Jumalan kanssa ja samalla kohti Häntä. Kirja sopii kaikille rukouksen ihmisille – niille, joille rukous on tärkeä osa elämää, mutta myös niille, jotka eivät vielä ole tottuneita rukoilijoita.

Stinissen etsii teologista perustaa rukoukselle, käytäntöä unohtamatta. Hän puhuu esirukouksesta, kiitos- ja ylistysrukouksesta, hiljaisesta ja lakkaamattomasta rukouksesta, uskon yöstä ja siitä, että rukous on yhtä luonnollista ja välttämätöntä kuin hengitys. Hänen ajattelustaan heijastuu kirkon suurten opettajien ja mystikoiden vaikutus mutta myös se, mitä oman aikamme kristityt ovat hänelle välittäneet tiellä yhä syvemmälle rukouksen maailmaan. Minerva-sarja.

Wilfrid Stinissen on filosofian tohtori, katolinen pappi ja karmeliittaveli

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!