Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Luota vaistoihisiKirjan nimi: Luota vaistoihisi
Alaotsikko: Salaiset työvälineet kuudennen aistisi käyttämiseen
Tekijä: Choquette Sonia
Kustantaja: Michael kirjat
Sivumäärä: 267
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Riitta Liisa Alexandersson
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 978-952-5231-32
Hinta: 13.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Se on selkeä jatko hänen suositulle, jo kolmanteen painokseen ehtineelle kirjalleen "HERÄTÄ SISÄINEN ÄÄNESI". Uutuuskirjassaan Sonia jakaa kuudennen aistin käyttöönoton tien 33:een salaisuuteen ja lähtee alussa lyhyesti liikkeelle aivan perusasioista: maadoittamisesta, kehon kuuntelemisesta, hellittämisestä ja keventämisestä sekä hiljaisuuden luomisesta. Hän puhuu värähtelyistä, joita kuudes aistimme meille lähettää - kunhan olemme asettautuneet niiden taajuudelle. On tärkeätä, että luomme oman tukiryhmämme viittä aistia käyttävien ihmisten keskuuteen, katsomme kulissien taakse, kirjoitamme "uuden tarinamme" sekä olemme valmiita seikkailemaan ja odottamaan parasta mahdollista tapahtuvaksi kohdallamme. Sonia sanoo: "Tiedä, että aina löytyy ratkaisu kaikkeen."

Seuraavassa ote kirjan ensimmäisestä luvusta, jonka otsikko on: "Se löytyy 'omituisten osastolta':

"Samanaikaiset tapahtumat eivät ole onnekkaita tai umpimähkäisiä sattumia - ne ovat tarkoituksellisia heijastumia siitä, kuinka sisäinen vaistomme toimii täydellisen saumattomassa tahdissa näkymättömän maailman kanssa. Siksi kalat uivat vastavirtaan, linnut lentävät etelään ja karhut nukkuvat talviunta. Kaikki luonnossa pyrkii vaistomaisesti kohti sellaista, joka parhaiten palvelee kasvua ja siihen kuuluu osana ihmiskunta. Ainoa ero on, että me voimme valita noudatammeko kaikkia vaistojamme vaiko emme. Jos siis haluat kuudennen aistisi toimivan, lakkaa vastustamasta värähtelyjäsi ja muuta sen sijasta niitä sääntöjä, joiden mukaan elät. Eräs ystäväni sanoi kerran uudistusmieliselle 85-vuotiaalle jungilaiselle terapeutilleen: "Pelkään vain sitä, että vaikutan liian omituiselta ystävieni silmissä." Siihen terapeutti vastasi: "Mutta rakas ystäväni, etkö ymmärrä, että juuri sieltä 'omituisten puoleltahan' kaikki kaltaisesi ihmiset tänä päivänä löytyvät."
Olen samaa mieltä. En voi kuvitella eläväni ilman värähtelyjeni ohjausta. Olen niin tottunut kuuntelemaan sisäistä ääntäni, että en edes osaisi kulkea eteenpäin ilman sitä. Se merkitsisi samaa kuin jos vaeltaisin silmälaput silmillä kauniina ja aurinkoisena päivänä - miksi haluaisin olla näkemättä ympärilläni olevaa kauneutta? Ihmiset, jotka eivät ole yhteydessä kuudenteen aistiinsa, ovat hengellisesti vajavaisia ja aivan tarpeettomasti sitä. Miksi jättäisit tarkoituksella kompassin ja kartan matkatavaroistasi ja vaeltaisit pimeydessä?

Minun on nyt tunnustettava sinulle jotain: Syyt, joiden vuoksi "kampanjoin" kuudennen aistin puolesta, eivät ole täysin epäitsekkäät. Oletko koskaan ollut moottoritiellä, kun joku typerys liittyy seuraan ja ajaa väärään suuntaan, ei noudata nopeussuosituksia, vaan ajaa liian hitaasti tai siirtyy satunnaisesti kaistalta toiselle, koska on peloissaan tai ei tiedä minne on menossa? Sellainen luo kaaoksen, suistaa muut autoilijat pois omasta rytmistään ja saa heidät ärtymään. Sama tapahtuu silloin, kun kuudetta aistia käyttävänä henkilönä elän maailmassa, jossa viittä aistia käyttävät, kaikkea hallitsemaan pyrkivät intoilijat pelkäävät joutuvansa virtaan mukaan. He sekoittavat rytmini, saavat minut juuttumaan paikoilleni ja tuntemaan oloni hyvin epämukavaksi. Autoni kuljettajana oletan, että kaikki noudattavat nopeussuosituksia niin, että voin matkustaa hengellisellä moottoritielläni ilman, että kohtaan matkallani energiasulkuja tai liikenneruuhkia.

Tiedän, että tämä kuulostaa itsekkäältä, mutta todellisuudessa niin ei ole asianlaita. Tuntuu upealta antautua elämän virran kantamaksi ja mennä sinne, minne todella haluaa. Tahtoisin kaikkien muidenkin liittyvän seuraani. Jos meidän on määrä kehittyä ihmisrotuna ja elää yhdessä tällä planeetalla jonkinlaisessa tasapainossa, silloin meidän täytyy voittaa se pelko, joka valtaa alaa silloin, kun viittä aistia käyttävät ihmiset pyrkivät hallitsemaan kehitystä. Ainoa keino pelon poistamiseksi on se, että toivotamme hengelliset lainalaisuudet tervetulleiksi elämäämme ja luomme yhteyden toisiin rakkaudessa kuudetta aistiamme käyttäen. Tuon tarvitsemamme tärkeän työvälineen hylkääminen palauttaa meidät takaisin pimeälle keskiajalle.

Voit jatkaa elämääsi viittä aistia käyttävien ihmisten panttivankina ja kyseenalaistaa kuudennen aistisi tai epäillä sen toimivuutta, mutta ennemmin tai myöhemmin havaitset, että kuudennen aistin juna on lähtenyt matkalleen tulevaisuuteen ja sen upeisiin maisemiin ja sinä olet saattanut jäädä seisomaan asemalle. Älä ole huolissasi, jos pelkäät; se on normaalia kun astut tuntemattomaan. Voit pelätä ja silti kehittyä. Tunne ei pysäytä sinua - loppujen lopuksihan meistä jokainen pelkää aika ajoin - pelkojesi peittäminen tulee esteeksi tiellesi. Tuo piilottelu kuluttaa kaiken energiasi etkä kykene nauttimaan elämästä. Siispä ystävysty pelkosi kanssa ja ryhdy toimeen!"


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)