Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tulossa olevat kirjat: Miehen filosofia



Kirjan nimi: Miehen filosofia
Tekijä: Ojanen Eero
Sivumäärä: 151
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1. p.
Ilmestymisvuosi: 2003
ISBN: 951-625-960-x
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Jos nainen syntyi miehen kylkiluusta, mies oli ennen häntä. Miehessäkö siis toteutui alkuperäinen Luojan unelma? Mikä oikeastaan on mies - millaisia asioita yhdistämme tähän käsitteeseen?
Maailma on edelleen miesten. Monissa maissa mies päättää naisen vapauksista hyvin konkreettisesti, jopa määrää hänen hengestään. Onko siis valta - ja kenties väkivalloin ylläpidetty valta - miehen mitta?

Aihe on yhtä aikaa klassinen ja tuiki ajankohtainen. Ojanen käärii käsitettä auki kerros kerrokselta. Jokapäiväinen kielenkäyttömme ja arkiset käyttäytymisen lait paljastavat miehestä monia puolia. Suomen mies, miehekäs mies, tosi mies, miekkonen, miehenketale, piru mieheksi ? miehen työ, miehen kunnia, miehen mitta, miehen malli. Miesten vapautumisen aika on vielä edessä ? heitähän pidetään yhä enimmäkseen väkivallan orjuudessa.

Tekijä Eero Ojanen on yhteiskuntatieteiden lisensiaatti, vapaa kirjoittaja ja filosofi. Hänen runsas tuotantonsa sisältää useita filosofisia teoksia sekä kaunokirjallisia tekstejä ja käännöksiä

Takaisin