Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Löydä henkioppaasiKirjan nimi: Löydä henkioppaasi
Tekijä: Andrews Ted
Kustantaja: Unio Mystica
Sivumäärä: 176
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Tuikku Ljungberg
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2003
ISBN: 952-9586-93-0
Hinta: 12.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 152x245
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Ted Andrews on tunnettu amerikkalainen kirjailija ja opettaja, joka on kirjoittanut useita kirjoja niin sanotusta toisesta todellisuudesta, näkymättömästä maailmasta.

Tässä kirjassa hän valottaa meille henkimaailman todellisuutta ja siihen liittyviä myyttejä. Henkiolentojen olemassaolosta ja heidän ihmisille tarjoamastaan avusta puhutaan kaikissa maailman pääuskonnoissa. Henkimaailmaan liittyvät mystiset kokemukset ovat koko ihmiskunnalle tuttuja.

Kirja sisältää ohjeita, jotka auttavat sinua laajentamaan havaintokykyäsi ja joiden avulla voit turvallisesti ja helposti löytää itsellesi henkioppaita ja työskennellä heidän kanssaan. Ihmismielellä on monia upeita kykyjä, joista kaikista et ole osannut uneksiakaan, ja ihmiskunta on vasta sen ihastuttavan matkan alkumetreillä, joka lopulta johtaa mielen voimavarojen täysimittaiseen, tietoiseen hyödyntämiseen. Kun seuraat tämän kirjan ohjeita vaihe vaiheelta, pääset mukaan upeaan seikkailuun


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)