Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Lär dig minnas dina tidigare livKirjan nimi: Lär dig minnas dina tidigare liv
Alaotsikko: Tov utprovade metoder
Tekijä: Webster Richard
Kustantaja: Rider
Sivumäärä: 191
Kieli: Ruotsi  Ruotsi
Kääntäjä: Charlotta Cleman
Ilmestymisvuosi: 2003
ISBN: 9177-11-370-5
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Sidottu
Kunto: Kansipaperit

Sisällön kuvaus:
Vem har du varit?Den mänskliga själen är evig, och även om den fysiska döden markerar slutet på ett liv, förebådar det en övergång till nästa. För att vi lättare ska kunna fokusera på de läxor vårt nuvarande liv lär oss, är de flesta av oss födda utan ett medvetet minne av det som skett tidigare.


När rätt tid är inne, kan minnen av ett tidigare liv vara välgörande. De kan avslöja syftet med vårt liv och hjälpa till med läkning av nuvarande sår. Medvetet framkallade minnen av det förflutna kan även hjälpa dig att rensa karmiska obalanser och upptäcka latenta färdigheter och talanger som gått i arv från tidigare liv.


Eftersom en regressionsmetod till tidigare liv inte alltid fungerar för alla, presenterar Richard Webster tolv olika metoder för att du ska kunna upptäcka dina tidigare liv, inklusive drömmar om tidigare liv, spådom genom kristallkula, hypnotisk regression som kan genomföras ensam eller med en partner och utforskandet av Akashiakrönikan.


Oavsett om du försöker frigöra dig från gamla traumatiska upplevelser som kanske påverkar din hälsa och lycka i det här livet, eller om du helt enkelt är nyfiken på vad du har upplevt genom tiderna, har den här praktiska guiden allt du behöver för att upptäcka din själs förflutna

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!