Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Feng Shui ja suomalainen kotiKirjan nimi: Feng Shui ja suomalainen koti
Tekijä: Nyholm-Winqvist Agneta
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 185
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Susanna Paarma
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2004
ISBN: 951-0-29322-9
Hinta: 28.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 190 x 230 mm
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Voiko nojatuolin paikka vaikuttaa kodin viihtyisyyteen? Häiriintyykö yöuni, jos makuuhuoneen väritys vaihdetaan keltaisesta vaaleansiniseksi?

Feng shui perustuu ajatukseen kaikkialla ympärillämme virtaavasta energiasta, qistä. Kodissa liikkuvaa qitä ohjailemalla saamme luotua tiloihin levollisen, hyvinvointia lisäävän tunnelman.

Agneta Nyholm Winqvist näyttää, miten feng shuita voidaan parhaiten soveltaa meidän oloissamme. Hän käy kodin huoneet yksityiskohtaisesti läpi, kertoo mitä erityisseikkoja kunkin tilan kohdalla tulisi ottaa huomioon ja antaa lukuisia hyviä neuvoja huonekalujen, erilaisten koriste-esineiden ja taulujen sijoittelusta. Myös feng shuin pääperiaatteet kuten värit, elementit, jin ja jang sekä peilien, kristallien ja baguan käyttö esitellään. Lisäksi kirjassa on autenttisia uudistusprojekteja ennen ja jälkeen -kuvineen. Niistä näkyy selkeästi, miten kodin sisustusta on mahdollista muuttaa hyvinkin edullisin keinoin ilmapiiriltään miellyttävämmäksi ja ennen kaikkea asujiensa tavoitteita ja hyvää oloa tukevaksi.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)