Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Bushido Japanin sieluKirjan nimi: Bushido Japanin sielu
Alaotsikko: Esitys japanilaisesta ajattelusta
Tekijä: Nitore Inazo
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 230
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Antero Manninen, runot O. manninen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 1942
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Nidottu
Kunto: Book Protector suojakannet

Sisällön kuvaus:
Inazo Nitobe (1862-1933), huomattava japanailainen kulttuuripersoonallisuus, julkaisi jo vuosisadan alussa kirjasen bushidosta, vanhan Japanin elämänohjeista. Sen jälkeen tämä kirja on levinnyt lukuisina käännöksinä kautta maailman.


Bushido, taistelijan elämänohjeet eli sotivien ritarien tiet on vuosituhantisen samurai-luokan ja siitä edelleen säteilleen Japanin kansan katsomusten ja elämänsuunnan muokkaaja. Vaikka bushido järjestelmänä menetti varsiansiet muotonsa japanin 1870-luvulla tapahtuneen yhteiskunnallissa ja valtiollisessa kumouksessa, jäi sen henki edlleenkin voimakkaana vaikuttamaan. Esi-isiensä elämänohjeita noudattaen ovat Japanin parhaat pojat nylyisen taistelun päivinä kulkeneet voitosta voitoon.


Bushidon sisältöä ja luonetta Nitobe kuvaa selkein vedoin tehden koko ajan rinnastuksia muiden kansojen uskontoihin, siveysoppiin ja elämänmuotoihin. Tämä kiintoisa kirja opettaa tuntemaan Japanin kansaa ja sen sielua syvällisemmin kuin monet laajat tutkimukset.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)