Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tilattavissa olevat kirjat: Kuuntele lastasi



Kirjan nimi: Kuuntele lastasi
Alkuperäinen nimi: I bambini ci insegnano
Alaotsikko: Mitä vanhemmat voivat oppia lapsiltaan
Tekijä: Ferucci Piero
Sivumäärä: 161
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Mirja Halonen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2000
ISBN: 951-31-1784-7
Hinta: 9.50 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Vanhemman odotukset säätelevät lapsen ja aikuisen välistä suhdetta. Jos odostamme lapsemme käyttäytyvän tietyllä tavoin, keräämme paineita niin itsellemme kuin lapsillemmekin. Jos sen sijaan opimme antamaan tilaa lapsen omalle luovuudelle, se palkitsee myös meidät. Luottamus, totuudellisuus, vapaus ja rakkaus ovat lapsen maailman myötäsyntyiset kulmakivet. Lapsen kokemuksiin eläytymällä voi aikuinenkin saavuttaa uusia ulottuvuuksia ja oppia jälleen elämään aidosti, tässä ja nyt. Kuuntele lastasi on psykologi-isän viisasta ja lämmintä puhetta vanhemman ja lapsen suhteesta. Ferrucci ei niinkään jaa ohjeita lapsen asvattamiseen kuin vanhemmaksi kasvamiseen.

Italialainen psykologi Piero Ferrucci johdattaa pienten lasten vanhemmat ja esikoistaan odottavat matkalle isänä ja äitinä olemiseen ja vanhemmuuden tarjoamaan henkisen kasvun mahdollisuuteen. Hänen kansainvälistä suosiota saavuttanut teoksensa on sarja helposti lähestyttäviä esseitä kasvatuksen psykologisista lähtökohdista. Ferrucci pohjaa pohdintansa omiin kasvatuskokemuksiinsa ja yksittäisiin ristiriitatilanteisiin, joihin hän on isänä joutunut.

Ferruccin perusajatuksen mukaan meidän ei tule kuormittaa suhdettamme lapseen omilla odotuksillamme ja pyyteillämme, vaan on kuunneltava lasta itseään, annettava aikaa ja tilaa hänen luovuudelleen ja älylleen, joka ylittää monin verroin aikuisten rajoitukset.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!