Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Syön hyvin, siksi laihdun... ja pysyn hoikkana!Kirjan nimi: Syön hyvin, siksi laihdun... ja pysyn hoikkana!
Alkuperäinen nimi: Je mange donc je maigris... et je reste mince!
Alaotsikko: Kokonaan uusittu vallankumouksellinen laihdutusopas!
Tekijä: Montignac, Michel
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 271
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Viia Järvinen ja Anna-Maija Viitanen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2002
ISBN: 951-0-26581-0
Hinta: 14.50 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Michel Montignacin kuuluisa laihdutusmenetelmä on mullistava. Dieetin aikana voi syödä itsensä kylläiseksi ja silti laihtua ilman jatkuvaa kieltäytymistä. Menetelmä perustuu oikeiden rasvojen ja hiilihydraattien valitsemiseen sekä niiden yhdistelemiseen.

Montignacin ruokavalio on paitsi tehokkaampi myös vaikutuksiltaan pysyvämpi, terveellisempi ja helpompi tapa laihduttaa kuin vähäkaloriset dieetit.

Menetelmän perusteluita:
• Insuliinin liikaeritys johtaa lihomiseen
• Perinteinen kaloriteoria jättää huomioimatta elimistön sopeutumiskyvyn, säätelymekanismit sekä yksilöllisen aineenvaihdunnan erot
• Nykyisen elintarviketeollisuuden valmistamat einestuotteet pakottavat haiman toimimaan ylikierroksilla, mikä johtaa krooniseen insuliinin liikaeritykseen
• Oikeaoppisen ruokavalion ansiosta haima erittää vähemmän insuliinia. Siksi Montignacin menetelmä sopii paitsi diabeteksen myös sydän- ja verisuonitautien ehkäisyyn.

Syön hyvin, siksi laihdun... ja pysyn hoikkana! sopii kaikille, jotka haluavat saada takaisin optimaalisen ruumiillisen painonsa ja henkisen vireytensä!Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)