Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: VatsajumppaaKirjan nimi: Vatsajumppaa
Alkuperäinen nimi: The Little Abs Workout Book
Tekijä: Dillman Erika
Kustantaja: Karisto
Sivumäärä: 196
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Sari-Anne Ahvonen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2004
ISBN: 951-23-4496-3
Hinta: 15.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 177 x 150 mm
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kiinteään kuntoon ennen kesää ja rantakautta!

Taukojoogan ja Pienen Pilateskirjan tekijän uutuusteos on tarkoitettu kaikille jotka haaveilevat kiinteästä, litteästä vatsasta – ja kenenpä toiveissa sellainen ei olisi. Nyt toiveista voi tehdä totta, sillä Vatsajumppaa esittelee todella tepsivän ohjelman eri ikäisille ja -kuntoisille ihmisille – sohvaperunoita unohtamatta.

Miten sitten pömppämahasta tehdään piukea? Vatsalihakset täytyy aktivoida! Kirjassa on viisi täydellistä harjoitusohjelmaa, joissa on yli kolmekymmentä erilaista jumppaliikettä vatsalihaksille. Ohjelmat vaikeutuvat vähitellen, mikä tekee niiden noudattamisesta haasteen, mutta miellyttävällä tavalla. Mikään ohjelmista ei ole vaikea.

Treenauksen apuvälineenä käytetään jumppapalloa, mikä parantaa tasapainoa ja vahvistaa selkälihaksia. Kun vatsalihakset saadaan toimimaan – alkuun moni ei edes tiedosta niiden olemassaoloa – ryhti paranee ja selkävaivat vähenevät. Ahkeralla jumppaamisella keskivartalosta saattaa löytyä se ikioma six-pack, josta kaikki haaveilevat.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!