Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Et ole yksinKirjan nimi: Et ole yksin
Alaotsikko: Tutkimus ihmisen sivupersoonasta
Tekijä: Kampman Reima
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 259
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 4.p.
Ilmestymisvuosi: 1975
ISBN: 951-20-0973-0
Hinta: 6.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Lääketieteen ja kirurgian tohtori, psykiatri Reima Kampman on jo pitkään pyrkinyt tutkimaan ihmisen tähän saakka tuntemattomia alueita. Hypnoosi on kuulunut olennaisena osana hänen tutkimusmentelmiinsä.

Tässä kirjassa tri Kampman selostaa tutkimuksiaan, jotka pyrkivät selvittämään sen, miten yleistä on ns. sivupersoonan eli ihmisellä ilmenevän toisen minän esiintyminen hypnoosissa, millä eri tavoin tämä sivupersoona ilmenee ja millä tavoin sivupersoonan tai sibupersoonia omaavat henkilöt poikkeavat muista. Tulokset muuttavat hyvin mullistavasti sivupersoonien ilmenemiseen liittyviä käsityksiä ja tulokset tuntuvat myös hyvin vakuuttavilta, sillä koskaan ei missään muualla ole tätä hämmentävää ilmiöitä tutkittu yhtä laajasti kuin tri Kampaman tutkimuksissaan Oulussa.

Et ole yksin on mukaansatempaavan jännittävä kertomus jokaista pysähdyttävästä ilmiöstä. Samalla se antaa arvokasta tietoa kaikille meille tärkeistä asioista ja lissää uskoa siihen, että määrätietoisella tutkimuksella me voimme päästä yhä lähemmäksi ihmisen ymmärtämistä.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)