Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Lady FoodKirjan nimi: Lady Food
Alkuperäinen nimi: Food Smart - Savory Strategies to Defy Disease
Alaotsikko: Tee ihmeitä elimistöllesi
Tekijä: Berg Susan G.
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 172
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Tarja Virtanen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2004
ISBN: 951-0-25030-9
Hinta: 38.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Lady Food on tärkeä kirja kaikille terveellisestä ravinnosta kiinnostuneille naisille, jotka haluavat voida hyvin. Oikea ruokavalio ehkäisee sydänsairauksia, parantaa ihoa, puhdistaa elimistön haitallisten sairauksien aiheuttajista sekä auttaa jaksamaan päivästä päivään kiireisinäkin aikoina. Mutta kuinka varmistetaan elimistön tarvitsemien ravintoaineiden saanti ja vältetään vahingolliset ruokalajit?

Ihmedieettien sijasta terveellinen elämä edellyttää pysyvää muutosta ruokavaliossa ja elintavoissa. Kirjaan on koottu uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvia käytännön neuvoja, joita noudattamalla monet houkuttelevat mutta vahingolliset ruoka-aineet voi korvata terveellisemmillä vaihtoehdoilla.

Kirjassa kerrotaan myös, mitä ruokalajeja maailman eri keittiöiden lukuisista vaihtoehdoista kannattaa ravintolassa välttää ja kuinka hallitaan äkillistä nälkää. Terveellinen ravinto on elämäntapa, joka tuottaa nopeasti ilahduttavia tuloksia. Kirjan suomalaisen laitoksen asiantuntijana on ollut lääketieteen lisensiaatti Anu Wacklin.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)