Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Tervehtymisen taitoKirjan nimi: Tervehtymisen taito
Tekijä: Laulainen Matti
Kustantaja: Unio Mystica
Sivumäärä: 115
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2003
ISBN: 952-9586-94-9
Hinta: 10.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Mieli ja keho ovat erottamattomasti yhtä. Ihmistä ei voida hoitaa tuloksellisesti ottamatta huomioon tätä tosiseikkaa. Kirjassa kuvataan ihmisen kokonaisvaltaiseen tasapainoon vaikuttavia tekijöitä, kuten ravitsemusta, lihastasapainoa ja mielen toimintoja. Laulaisen ennakkoluuloton suhtautuminen ja kokemus lääkärinä kannustaa lukijaa luottamaan enemmän omaan kokemukseensa sairauksiensa hoidossa ja paranemisessa, ja voi antaa hoitohenkilökunnalle uusia näkökulmia hoitotyöhön.

Tämä kirja perustuu lääkärin kokemuksiin ihmisen fysiologiaa koskevasta lääketieteellisestä tiedosta. Perinteistä lääketiedettä on täydennetty ottamalla mukaan intialaisen ja kiinalaisen lääketieteen näkökulma, mikä tuo kirjaan oman arvokkaan lisänsä.

Matti Laulainen (s. 1945) on lääketieteen lisensiaatti ja hän on toiminut pääosin kuntoutuslääkärinä 1980-luvun alkupuolelta lähtien. Laulainen on perehtynyt moniin perinteistä lääketiedettä tukeviin tutkimus- ja hoitomuotoihin, kuten ayurvedaan, kiinalaiseen lääketieteeseen ja kinesiologiaan.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!