Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Rauha on jokainen askelKirjan nimi: Rauha on jokainen askel
Alkuperäinen nimi: Peace is Every Step
Alaotsikko: Mielellisyyden polku arjessamme.
Tekijä: Hanh Thich Nhat
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 177
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Mikko Mäkitalo
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2001
ISBN: 951-31-2090-2
Hinta: 25.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Thich Nhat Hanh, vietnamilainen zenmestari, runoilija ja rauhanaktivisti, on tämän hetken tunnetuimpia hengellisiä ja buddhalaisia opettajia. Hän on elänyt maanpakolaisena vuodesta 1966 saakka ja asuu tätä nykyä Etelä-Ranskassa perustamassaan Luumukylän yhteisössä. Häneltä on aikaisemmin suomennettu teokset Puhtaan maan polulla (1996) ja Elävä Buddha, elävä Kristus (1997).

Thich Nhat Hanh sanoo, että oikein oivallettuna mistä tahansa herkin mielin koskettamastamme asiasta tulee meille läsnäolon kello, joka kutsuu meidät pikemminkin takaisin tähän hetkeen kuin hajottaa meitä. Elämämme muuttuu mielettömästä mielelliseksi. ”Meditaatio” ei ole johonkin erityiseen paikkaan tai muotoon sidottua vaan seuraa mukanamme pankkiin, kauppaan ja keittiöön, päivittäisen elämämme askareisiin.

Kirja antaa käytännöllisiä ja jopa hauskoja neuvoja siitä, miten pysäyttää kiivas tahti ja tuoda meditatiivinen läsnäolevuus luonnolliseksi osaksi arkiaskareitamme. Se kertoo, miten voimme muuntaa vaikeitakin mielentiloja eheiksi ja kuinka voimme ajattelullamme vaikuttaa koko yhteiskuntaan parantavasti.

Thich Nhat Hanhin opetusten ydin on juuri tässä kirjassa kaikkein selkeimmin ja yksinkertaisimmin ilmaistu, ja siksi se onkin maailmalla ollut hyvin suosittu. Se ei tyrkytä lukijalle buddhalaista hengellisyyttä, vaan on käytännöllinen opaskirja päivittäiseen elämään kenelle hyvänsä.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)