Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Todellista rakkautta oppimissaKirjan nimi: Todellista rakkautta oppimissa
Alaotsikko: Kokemuksiani yhteiskunnallisen muutoksen toteuttamisesta Vietnamissa
Tekijä: Không Chân
Kustantaja: Palladium kirjat
Sivumäärä: 319
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Mikko Mäkitalo
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2000
ISBN: 952-9893-21-3
Hinta: 20.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 145 x 210
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Sisar Chân Không syntyi pienessä kylässä Mekongjoen suistoalueella 1938. Jo teini-iässä köyhien auttaminen Saigonin slummeissa vei suuren osan hänen ajastaan, samaan aikaan kun hän kävi koulua ja sekä opiskeli ja opetti myöhemmin biologiaa Saigonin yliopistossa. Nunnaksi hänet vihittiin Vietnamin zenbuddhalaisessa traditiossa vasta vuonna 1988.
Sisar Chân Khôngin elämäntarina on vaikuttava, intensiivinen kertomus siitä, miten buddhalaiset avustivat Vietnamin sodan uhreja ja tekivät arkista rauhantyötään Vietnamin sodan kahden rintaman välissä. Yhdessä zenmestari Thich Nhat Hanhin ja monen muun asialle omistautuneen kanssa Chân Không ruokki ja vaatetti Vietnamin vähäosaisia, hoiti pommituksissa haavoittuneita ihmisiä, osallistui maaseudun kehitystyöhön sekä rakensi buddhalaisten gandhihenkisestä rauhanliikkeestä vaikuttavan voimatekijän sekä Vietnamissa että lännessä.
Sisar Chân Khôngin elämä on aina ollut enemmän tekoja kuin sanoja. Vietnamin sotaa ei käyty ainoastaan televisiossa tai elokuvissa, vaan lukuisille ihmisille se oli täyttä totta Sodan liekeissä paloi monia ihmisiä, myös rauhan ja ihmisyyden puolesta mielenosoituksellisesti itsensä polttaneita munkkeja ja nunnia. Onneksemme sisar Chân Không selvisi hengissä ja jatkaa tänäkin päivänä työtään Vietnamin köyhien ja pakolaisten inhimillisemmän elämän puolesta."Monet oppilaistani ovat myös opettajiani, ja sisar Chân Không seisoo tällaisten oppilaiden joukon eturivissä. Hänen kirjaansa lukiessani opin häneltä edelleen paljon. Hänen työnsä taustalla oleva rakkaus ja välittäminen on syvää. Hänellä on meille paljon kerrottavaa." - Thich Nhat Hanh


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!