Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: SaagatKirjan nimi: Saagat
Alaotsikko: Viinimaan saagat, Veriveljien saagat, Lohilaaksolaisten saagat

Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 389
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Jyrki Mäntylä
Ilmestymisvuosi: 1987
ISBN: 9511095927
Hinta: 35.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
VIINIMAAN SAAGA on kertomus Leif Eerikinpojasta, joka lähtee kristinuskon lähettiläänä matkalle ja löytää täysin uuden ja tuntemattoman - Viinimaan. Viinimaan saagan historiallinen arvo on osoittautunut merkittäväksi kun todennettiin esineellisesti että islantilaiset tosella ensimmäisinä löysivät Amerikan eli Viinimaan.

VERIVELJIEN SAAGA on kirjaimallisesti hienoimpia islantilaisia saagoja, kuvaus muinaispohjoismaisen jumaluskon ja kristinuskon välisestä ristiriidasta. Tämän saagan aihepiirin innoittamana Halldor Kiljan Laxness on kirjoittanut teoksensa Laulu sankareista.

LOHILAAKSOLAISTEN SAAGA kertoo Norjan vuonokuninkaista, muista ylpeistä päälliköistä ja suurtalonpojista, jotka kyllästyvät kuningas Haraldr Kaunotukan itsevaltiuteen, lastaavat perhekuntansa, sukunsa ja omaisuutensa laivoihin ja lähtevät merelle. He nousevat maihin Islannin länsirannikolla, asettubvat Lohilaakson tienoille ja aloittavat uuden elämän.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)