Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Parantava hypnoosiKirjan nimi: Parantava hypnoosi
Tekijä: Shreeve Caroline ja David
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 160
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 1985
ISBN: 951-1-08571-9
Hinta: 13.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Kiinnostus ns. pehmeään lääketieteeseen on viime aikoina jatkuvasti
kasvanut. Huimaa vauhtia teknistyvä maailma ja siihen liittyvä automatisoituminen on muodostunut ihmisen luovuutta ja sisäistä vapautta uhkaavaksi tekijäksi, ihmisestä on tulossa koneiston ratas. Sen miten tuskaisena ihminen tämän kokee, ja miten vieras se on hänen perusolemukselleen, osoittaa jännitystilojen yleinen kasvu ja tunneelämän vaikeat ristiriidat.

Hypnoosi on yksi vaihtoehtoinen terapiamuoto nykyihmisen ongelmiin. Kiinnostus sen käyttöä ja tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan on kasvanut nopeasti viime aikoina. Muutama vuosi sitten perustettiin Tampereen Yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan hypnoosin dosentuuri. Takanaan hypnoosilla on kuitenkin yli kaksisataavuotinen
historia. Tämän kirjan tekijöistä Carolin Shreeve on lääkäri ja hypnoterapeutti, David Shreeve kasvatuspsykologi ja hypnoterapeutti. Runsaat tapausselostukset ja potilaskertomukset näyttävät miten hypnoosia käytetään tänä päivänä ja mitä sen avulla on saatu aikaan.
Suomenkielisen laitoksen esipuheen on kirjoittanut hypnologi Leo Hilden.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)