Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Hypnoosin tekniikkaKirjan nimi: Hypnoosin tekniikka
Tekijä: Fahler Jarl
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 90
Sarja: Hyvä tietää 19
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 1968
Hinta: 15.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kansantajuinen, selkeä ja tieteellisesti pätevä teos hypnoosin menetelmistä.

Vaikka hypnoosia on muodossa tai toisessa harjoitettu koko historiallisen ajan, sen todellista olemusta ei osata selittää. Siitä huolimatta pystymme mainiosti käyttämään hypnoosin menetelmiä - eikä tässä taidossa ole mitään salaperäistä, vaan melkein jokainen voi sen oppia.

Maisteri Jarl Fahler tekee tässä kirjassa yksityiskohtaisesti selkoa paristakymmenestä hypnotisoimismenetelmästä, joista kukin asiasta kiinnostunut löytää itselleen sopivan. Hypnotisoinnin, kuten muidenkin taitojen oppiminen vaatii harjoittelua, ja joillakin on siihen suuremmat taipumukset kuin toisilla. Edelleen jotkut henkilöt ovat muita helpommin tai vaikeammin hypnotisoitavissa. Näistä ja muista aloittelijalle tarpeellisista seikoista Fahler tekee selkoa ennen siirtymistään itse hypnoosin menetelmien opetukseen. Hän selvittää myös eriasteisia hypnoositiloja, posthypnoottisiasuggestioita, lain suhtautumista hypnoosiin sekä erilaisia hypnoosin yhteydessä mahdollisesti sattuvia tilanteita.
Hänen kirjansa on omiaan hälventämään hypnoosiin liittyvää salaperäisyyttä ja tutustuttamaan meitä sen käytännön mahdollisuuksiin.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)