Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tilattavissa olevat kirjat: Ajan ja paikan tuolta puolen



Kirjan nimi: Ajan ja paikan tuolta puolen
Tekijä: Kiviniemi Eija
Sivumäärä: 120
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 1977
ISBN: 951-30-4075-5
Hinta: 6.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Eija oli 22-vuotias, ihminen parhaassa nuoruudessaan, kun hänen elämänsä pimeni. Vaikea aivoverenvuoto muutti hänen elämänsä täysin. Toipuminen normaalisti aistivaksi ja liikkuvaksi ihmiseksi kesti kolme pitkää vuotta.

Tässä ainutlaatuisessa tilityksessään Eija kertoo toipumisprosessistaan. Sairaus vei hänet ensin täyteen tajuttomuuteen, johon vähä vähältä alkoi liittyä irrallisia tajunnan palasia. Hän ei tiennyt kuka oli, saattoi olla kahdessa paikassa, kahdessa ajassa samanaikaisesti. Tutut paikat ja asiat saivat uusia ulottuvuukisa ja merkityksiä: entiset muistikuvat ja kyky yhdistellä asiota puuttuivat. Osa hänen kokemuksistaan oli painajaismaisia, osa onnellisia valoelämyksiä, välähdyksiä jostain mitä aistimme eivät normaalisti tavoita.

Tänään EijaKiviniemi on terve.Hän on ihminen, joka joutui luomaan elämänkuvansa täysin alusta, suhtautumaan kaikkeen ilman totuttuja ajatuskaavoja. Hän tuntui löytävän elämästä jotain olennaisesti uutta. Hänen kokemuksensa kuvaavat hämmästyttävä todistusvoimaisesti niitä psyyken alueta, joita tiede ei vielä paljon tunne.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!