Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Tiibetiläinen lääketiedeKirjan nimi: Tiibetiläinen lääketiede
Alkuperäinen nimi: Health Through Balance
Tekijä: Donden Yeshi
Kustantaja: Biokustannus
Sivumäärä: 179
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Katariina Blomqvist ja Olli Holopainen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 1992
ISBN: 951-9413-53-7
Hinta: 20.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Tiibetiläistä lääketiedettä on menestyksellisesti harjoitettu jo yli tuhat vuotta. Tiibetiläinen lääketiede hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Lääkkeet valmistetaan luonnonvaraisista kasveista, eläintuotteista ja mineraaleista.
Kirjan tekijä, Yeshi Donden aloitti lääketieteen opinnot 11-vuotiaana Lhasan lääketieteellisessä koulussa. Valmistuttuaan hän alkoi 25-vuotiaana harjoittaa lääkärintointaan. Kiinan miehitettyä Tiibetin vuonna 1959 Donden lähti Intiaan samanaikaisesti Dalai-laman kanssa ja alkoi hoitaa pakolaispotilaita. Kun hänet nimitettiin Dalai-laman yksityislääkäriksi hän muutti Dharamsalaan ja perusti sinne tiibetiläisen lääketieteen keskuksen.
Donden käy usein lännessä luennoimassa ja esittelemässä tiibetiläistä lääketiedettä.
Kirjan on tiibetistä englanniksi kääntänyt ja toimittanut Jeffrey Hopkins. Hän toimii Etelä-Aasian tutkimuskeskuksen johtajana ja pohjoisen buddhalaisuuden tutkimuksen dosenttina Virginian yliopistossa Yhdysvalloissa. Hopkins on kirjoittanut ja kääntänyt englanniksi lukuisia kirjoja tiibetiläisestä buddhalaisuudesta

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)