Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Valon syleilyssäKirjan nimi: Valon syleilyssä
Alkuperäinen nimi: Embraced by the Light
Alaotsikko: Kertomus matkasta tuonpuoleiseen
Tekijä: Eadie Betty J.
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 168
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Ritva Alku
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 1994
ISBN: 951-0-19546-4
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Oli marraskuun kahdeksastoista vuonna 1973. Amerikkalainen kahden lapsen äiti Betty J. Eadie tuli sairaalaan, jossa hänelle tehtiin sittainen kohdunpoisto. Seuraavana yönä Betty heräsi epätavallisen heikkouden ja yksinäisyyden tunteeseen. Hänet valtasi hirvittävä vajoamisen kokemus. Myöhemmin Bettylle kerrottiin, että hänen herättämisensä henkiin oli kestänyt neljä tuntia.

Kuollessan Betty tunsi voimakkaan energiavirran, kuin jättimäinen magneetti olisi vetänyt hengen hänen rinnastaan ja työntänyt sitä ylöspäin. Hän huomasi katselevansa vuoteella makaavaa ruumistaan sen ulkopuolelta. Sitten hänen luokseen tuli lempeitä oppaita, joiden rakastavassa seurassa hän matkasi paratiisillisen kauniiden maisemien halki ja oppi tuntemaan koko maailmakaikkeuden ja ihmiselämän arvoituksen.

Betty Eadien selkeästi ja yksityiksohtisesti kuvaileva, totuudestaan varma kertomus kuoleman takaisista kokemuksistaan ja paluustaan elämään on herättyänyt laajaa huomiota. Hänen tapaustaan tutkinut yhdysvaltalainen lääkäri Melvin Morse on vakuuttnut siitä, että tähän kirjaan kätkeytyy valtava salaisuus - sam, josta suuret henkiset opettajat ovat yrittäneet kertoa meille tuhansien vuosien ajan.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)