Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Polku rakkauteenKirjan nimi: Polku rakkauteen
Alkuperäinen nimi: The Path to Love
Alaotsikko: Miten elvytät hengen voiman elämässäsi
Tekijä: Chopra Deepak
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 350
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Eija Pokkinen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 1998
ISBN: 951-1-15225-4
Hinta: 13.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Käytännönläheinen ja innostava opas rakkauden löytämiseen.
Maailmakuulu henkisen kasvun opettaja ja yleismaailmallisen filosofian kehittäjä Deepak Chopra opastaa lukijoitaan rakastamisen vaikeaan taitoon. Hän korostaa miten itsensä hyväksyminen ja maailmakaikkeuden löytäminen itsestä ovat edellytyksiä oikean rakkauden saavuttamiselle. Rakkauden määritelmää tulisi Chopran mukaan avartaa, sillä koko elämä on rakkauden ilmentämistä ja osoitusta. Olemme kaikki osa maailmankaikkeutta, olemme kaikki yhtä, kaikki samaa ainetta ja henkeä. Maailmakaikkeuden perimmäinen totuus on meissä jokaisessa.

Deepak Chopran positiivinen elämänasenne on peräisin Veda-kirjallisuudesta. Hän yhdistää teoksessaan intialaisen filosofian ja länsimaisen käytännöönläheisyyden, itämaisen viisauden ja nykyajan tutkimustulokset. Polku rakkauteen tarjooaa uudenlaisen ajattelun lisäksi esimerkkejä elävästä elämästä sekä käytännön rakkausharjoituksia, joita tekemällä on mahdollista tunnistaa onnen tiellä olevat esteet ja löytää yhteys omaan sisimpäänsä sekä toiseen ihmiseen.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)