Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Tappava annos?Kirjan nimi: Tappava annos?
Alaotsikko: Sensaatiopaljastus korona-ajan vaietusta salaisuudesta
Tekijä: Mättö Saku, Tuuminen Tamara
Kustantaja: Love&Light
Sivumäärä: 238
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2022
ISBN: 9789526893358
Hinta: 26.70 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Suuri osa nyt koronarokotteen nimellä meihin injektoitavasta teknologiasta on peräisin Yhdysvaltain ja Kiinan armeijan laboratorioista. Voitaneen puhua Darpa-teknologiasta. Tuon perustan päälle rakentavat yksityiset tahot, joita joko sotilasbudjetti tai maailman raharikkaat tahot rahoittavat, ja joiden tulot keräävät lääkefirmat

Teknologiat, jotka nyt ovat käytössä nk. rokotteissa ovat bioteknologia ja nanoteknologia, joiden perimmäinen tarkoitus on ihmisen muuttaminen transhumanistiseksi, osaksi langatonta internetiä.

Miksi Suomen lehdistö ja valtamedia ei puhu tästä mitään? Voiko tällaisiin hurjiin väittämiin edes luottaa, nehän ovat silkkaa salaliittoteoriaa!

"Olen tämän kirjan teossa pitänyt päämääränä nopeutta ja kansantajuisuutta sekä lähdeviitteitä, joilla todistaa kirjassa kerrottu. Olen myös keskittynyt kertomaan vain valtamedian kertomatta jättämää ja siksi kirjan sanoma on mutkat suoraksi -mainen ja se on ollut tietoinen valinta", toteaa kirjan kirjoittaja.

Tappava annos? -kirjan tarkoitus on herätellä jokaisen itsellisesti ajattelemaan. Kirja ei esitä väitteitä, vaan se esittää lähteiden valossa vain muiden lausumaa. Nuo lausujat ovat alansa huippuja lääkäreitä, fyysikkoja, juristeja ja muita asiantuntijoita.

Kirjan teon myötä on käynyt myös ilmi aikakauden muutos. Perinteiset lääketieteelliset tutkimukset ja blogikirjoitukset ja sanomalehtiartikkelit ovat luonnollisesti edelleen kirjoitettua tekstiä, mutta hyvin suuri osa lähdemateriaalista on nykyään videota, kuten viitteistä ilmi käy. Uutta uutisoitavaa tulee tänä päivänä paljon yksittäisiltä ihmisryhmiltä, jotka luovat Telegram-kanavan, johon uutisointia lähettävät. On löydettävä oikeat kanavat, jos haluaa pysyä ajan tasalla, kuten vuoden 2004 tsunamin yhteydessä huomattiin. Mutta samalla on myös joutunut huomaamaan, että Googlen sensuuri YouTubessa on todellista. Moni lähdevideo ei enää löydy sieltä, vaan ainoastaan muista palveluista kuten Rumble, Brighteon, Odysee jne.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!