Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Astrologia ja juutalainen mystiikkaKirjan nimi: Astrologia ja juutalainen mystiikka
Alkuperäinen nimi: Die Astrologie in der judischen Mystik
Tekijä: Weinreb Friedrich

Sivumäärä: 179
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Herman Aistrich
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2022
ISBN: 9789523156494
Hinta: 27.00 €  UUTUUS
Koko (leveys * korkeus mm): 208 x 136
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
ämä kirja kertoo erilaisesta astrologiasta. Millä tavalla se on erilaista? Yleisesti tunnettu astrologian suuntaus näyttää ihmisestä, miten hän käyttäytyy maailmassa, miltä hän on ajallisesti ja paikallisesti. Mikä voisi olla hänen kohtalonsa maailmassa? Tällainen astrologia, oikein ymmärretty ja hyvin käytetty, ei ole väärin.

Tässä kirjassa kuvattu toinen astrologia ei tarkoita, että edellä kuvattu vanha astrologia on väärin, nyt tulee se toinen, se oikea. Perinteinen astrologia puhuu tulemisen maailmasta, missä hallitsevana on kehitys, aika ja paikka, syy ja seuraus. Sitä on nimitetty myös lakien ja lainmukaisuuksien maailmaksi.

Tässä kirjassa puhutaan astrologiasta olemisen maailmassa. Oleminen tarkoittaa sen vastakohtaa, mikä on mitattavissa. Se on se, mitä emme voi mitata, mikä tahtoo kertoa meille jotain aivan muuta.

Juutalainen perimätieto sanoo: vain viisas voi tulkita horoskooppia. Mistä löydämme tällaisen viisaan? Ihmisestä itsestään! Siellä, missä hän ei voi laskelmoida, sieltä missä hän ei tahdo tietää, vaan elää täydessä luottamuksessa ja antaumuksella.

Friedrich Weinreb opettaa tässä kirjassa juutalaisen astrologian ohella myös Raamatun selitystä ja juutalaista perimätietoa. Hän näyttää miten yleispäteviä kaiken sisältävä Raamattu ja juutalainen perimätieto yhdessä ovat. Tämä kirja on siis kirjoitettu kaikille Raamatusta ja juutalaisesta perimätiedosta kiinnostuneille, eikä vain astrologiasta kiinnostuneille.

Friedrich Weinreb (1910-1988) oli juutalainen filosofi ja taloustieteilijä, joka asui ja työskenteli pääosin Alankomaissa. Hän asui vuodesta 1968 lähtien Sveitsissä.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!