Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Saatan olla väärässä – ja muita oivalluksia elämästäKirjan nimi: Saatan olla väärässä – ja muita oivalluksia elämästä
Alkuperäinen nimi: Jag kan ha fel
Tekijä: Natthiko-Lindeblad Björn
Kustantaja: Aula&co
Sivumäärä: 220
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Teija Hartikainen
Ilmestymisvuosi: 2021
Hinta: 29.90 €  UUTUUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Usko elämään kantaa

Saatan olla väärässä on monivaiheisen elämän eläneen ja hiljattain ALS-tautiin sairastuneen Björn Natthiko Lindebladin koskettava ja viisas elämäntarina.

Björn Lindeblad työskenteli 80-luvulla talouspäällikkonä, mutta ei viihtynyt työssään ja päätti vaihtaa alaa. Hän toimii muun muassa esikoulun opettajana, kriisipuhelinpäivystäjänä ja YK:n ekonomina Intiassa. Siellä hän kiinnostui meditaatiosta ja buddhalaisuudesta, ja kiinnostus johti hänet Koillis-Thaimaahan Wat Pah Nanachatin metsäluostariin. Vaikka Björn, munkkinimeltään Natthiko (viisaudessa kasvanut), nautti luostareiden ympäristöstä ja yhteisöllisyydestä, 17 vuoden jälkeen hän päätti palata kotimaahansa.

Paluu Ruotsiin ei ollut helppo. Eksyksissä, työttömänä ja rahattomana Björn masentui syvästi. Kuitenkin lähipiirin ja kaiken oppimansa avulla hän hiljalleen toipui ja on nykyisin rakastettu meditaatio-opettaja, luennoitsija ja talouselämän asiantuntija. Vuonna 2018 Björn sai kuulla sairastavansa parantumatonta, nopeasti etenevää ALS-tautia. Silloin hän alkoi pohtia elämää – ja kuolemaa.

Teoksessaan Lindeblad kertoo lämpimästi siitä, mitä tähänastinen elämä on hänelle opettanut. Mitä on hyvä elämä? Mistä saada lohtua ja voimia vaikeuksien keskellä? Voiko elämän päättymisen kohdata avoimin mielin ilman pelkoa?

Saatan olla väärässä oli Ruotsissa vuoden 2020 myydyin tietokirja, se myi yli 100 000 kappaletta kolmessa kuukaudessa. Kirjan käännösoikeudet myytiin vauhdilla 17:ään maahan.

Björnin sanat ovat viisaita, syvällisen oivaltavia – kauniita ja herkkiä ja sietämättömän tuskallisia yhtä aikaa. – Aftonbladet


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!