Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Karma-astrologian avaimetKirjan nimi: Karma-astrologian avaimet
Tekijä: Sundell Anne, Vilén Johanna, Wiik Liisa,
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 200
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2021
Hinta: 29.90 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
”Karma on tapaaminen itsensä kanssa” – Edgar Cayce

Sekä karma-ajattelu sekä astrologia keräävät jatkuvasti enemmän kiinnostusta osakseen. Karma-astrologian avaimet kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa? Mitä kaikkea esimerkiksi syntymäkartan Kuunsolmut voivat kertoa karmallisesta taustasta tai elämän suunnasta? Millä tavoin karma-astrologiaa voi hyödyntää oman itsetuntemuksensa syventämisessä?

Käytännön tulkinnallisten työkalujen lisäksi teos tutustuttaa lukijansa karma-astrologian kehitykseen sekä Suomessa että maailmalla. Se sisältää materiaalia, jota ei ole aikaisemmin julkaistu suomen kielellä – muun muassa valaisee psykologian tärkeää roolia astrologian kehityksessä. Kuinka moni tietää, että Carl Jung oli myös astrologi? Tai että keskiajalla Suomessa vaikutti maailmankuulu astrologi?

Uudenlaisia näkemyksiä ja unohdettua tietoa esiin tuova teos on välttämätön lisä jokaisen astrologiasta ja karma-ajattelusta kiinnostuneen lukulistalle!

Karma-astrologian avaimet on kolmen naisen yhteistyön tulos.

Anne Sundell on valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kirjailija, jolla on kansainvälinen astrologinen koulutus. Johanna Vilen on kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi. Liisa Wiik on filosofian maisteri sekä kieltenopettaja ja hän opiskelee parhaillaan astrologisessa koulutusohjelmassa.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!