Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Uudet kirjat: Vitamiinit, hivenaineet ja ravintolisät



Kirjan nimi: Vitamiinit, hivenaineet ja ravintolisät
Alaotsikko: Tunnista tarpeesi, valitse viisaasti
Tekijä: Laatikainen Reijo
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 176
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2021
Hinta: 31.90 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Miten saada sopivasti vitamiineja ja kivennäisaineita? Terveellisesti suositusten mukaan syömällä niitä saa ravinnosta yleensä riittävästi. Joskus saanti on kuitenkin liian vähäistä tai tarve tavallista suurempi. Silloin tarvitaan ruokavaliomuutoksia tai ravintolisiä.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen kertoo, milloin suojaravintoaineiden liian vähäinen saanti on todennäköistä ja miten asia tulisi huomioida.

Tämän kirjan avulla hahmotat helposti, kuinka esimerkiksi elämäntilanne, ruokavalio ja sairaudet vaikuttavat eri ravintoaineiden saantiin ja tarpeeseen sekä millaisia ravintolisiä mahdollisesti tarvitset ja millaisia ovat niiden hyödyt ja haitat.

Kirjassa käsitellään esimerkiksi raskaana olevien ja imettävien, lasten ja ikääntyvien ravitsemuksellisia vaatimuksia sekä niin urheilun, erityisruokavalioiden (kuten vegaanisen ja vegetaristisen, planetaarisen ja ketogeenisen ruokavalion) kuin ruoka-aineallergioiden ja monien sairauksien asettamat haasteita ja erityistarpeita.

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija muun muassa suositun bloginsa kautta. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Herkän vatsan valinnat (2021), Verensokeri haltuun (2020) ja Taltuta lievä tulehdus (2019).

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!