Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kristinuskon sydänKirjan nimi: Kristinuskon sydän
Alkuperäinen nimi: The Heart of Christianity Rediscovering a Life of Faith
Alaotsikko: Uudelleen löydetty usko
Tekijä: Borg Marcus J.

Sivumäärä: 278
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2p.
Ilmestymisvuosi: 2018
Hinta: 21.80 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kirjassa Kristinuskon sydän - Uudelleen löydetty usko, Marcus J. Borg kuvaa kristillistä uskoa, jonka perusta on historiallinen raamatuntutkimus ja nykyihmisen tieteellinen maailmankuva. Hän pyrkii avaamaan Raamatun kuvakieltä tämän päivän lukijan ymmärrystä puhuttelevalla tavalla ja osoittaa tekstinsä etenkin niille, jotka ovat menettäneet uskonsa ja niille, jotka eivät pidä kristinuskoa enää uskottavana elämänkatsomuksena.

Borgin ainutlaisuus on hänen kykynsä yhdistää syvää kristillistä uskoa ja Jumalan rakkautta moderniin raamattunäkemykseen ja tieteelliseen maailmankuvaan. Teksti on yleistajuista eikä edellytä lukijaltaan erityistä teologista asiantuntemusta. Siitä huolimatta se puhuttelee myös akateemisemmin suuntautunutta teologia.

Kirja on ollut suosittu ympäri maailmaa kirkkojen ja seurakuntien keskustelupiireissä, joissa yritetään yhdessä ja toisia kunnioittaen ymmärtää erilaisia näkemyksiä kristillisestä uskosta ja Raamatusta.

Marcus J. Borg (1942-2015) oli pohjoisamerikkalainen raamatuntutkija, jolla oli ruotsalaiset juuret. New York Times sijoitti hänet sukupolvensa johtavien Jeesus-tutkijoiden joukkoon. Borgin vuonna 2003 ilmestynyt ja kulttimaineen saanut menestyskirja The Heart of Christianity Rediscovering a Life of Faith, ilmestyy vihdoin suomeksi Kari Kuulan innoittavana käännöksenä ja emerituspiispa Wille Riekkisen esipuheella.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!