Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kokonaisuuden näkemisen taitoKirjan nimi: Kokonaisuuden näkemisen taito
Alaotsikko: Johdatus integraaliseen ajatteluun
Tekijä: Jakonen J-P; Kamppinen Matti
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 264
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2021
Hinta: 29.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Ymmärrys maailmasta on lisääntynyt viimeisten vuosikymmenten aikana. Tietoverkkojen ansiosta tieteenalojen, uskontojen ja erilaisten henkisten perinteiden tulkinnat ovat kenen tahansa saatavilla, tulkittavissa ja käytettävissä.

Runsaudella on kääntöpuolensa. Tietotulva, informaatioähky, valeuutiset ja totuudenjälkeinen aika koettelevat ymmärryksen työkaluja. Siksi on entistäkin tärkeämpää nähdä kokonaisuuksia, sitä miten asiat liittyvät toisiinsa ja miten erilaiset totuudet mahtuvat samaan maailmaan. Integraalinen, näkökulmia yhdistävä ajattelu ja sitä edistävä monialainen koulutus on yksi vastaus tähän aikamme haasteeseen, jonka kohtaavat yhtä hyvin koululaiset, opiskelijat kuin eri alojen asiantuntijatkin.

Integraalinen ajattelu tarkoittaa tiivistetysti kokonaisuuksien näkemisen taitoa, sitä miten eri asiat liittyvät toisiinsa, ja miltä todellisuus näyttää eri näkökulmista katsottuna.

Filosofian tohtori JP Jakonen on kirjailija, tutkija ja terveiden parantaja. Hän on kirjoittanut ja luennoinut laajalti johtamisesta, yrittäjyydestä, ja valmentamisesta. Hän on tutkinut integraalista ajattelua ja perustanut sitä soveltavan yrityksen Integral Foresight Finland Oy.

Matti Kamppinen on Turun yliopiston dosentti ja uskontotieteen yliopistonlehtori historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksella. Hän on tutkinut noituutta ja shamanismia Perun sademetsäalueella, kognitiotieteen ja tulevaisuudentutkimuksen filosofiaa, aikakäsitysten kulttuurisidonnaisuutta, ekosysteemipalveluita ja yritysvastuuta, teknologian ja riskien mentaalisia malleja sekä systeemiajattelun suhdetta viisauteen ja henkisyyteen.

"Vakuuttava teos -- kiteyttävä, vetävä, yhteenkokoava. Kirja hehkuu!" -- Professori Esa Saarinen, Aalto-yliopisto

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)