Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Sisäinen kristinuskoKirjan nimi: Sisäinen kristinusko
Alaotsikko: Polku syvenevään ihmisyyteen
Tekijä: Mäkelä Markku
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 149
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2021
Hinta: 26.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Pohdintaa herättävä teos lukijalle, joka on kasvanut juutalais-kristillisen perinteen piirissä, mutta kokee kuitenkin sen ahtaaksi ja omaa ajattelua rajoittavaksi. Esitetty sisäinen näkökulma tuo etualalle ajatuksen henkisestä kehitysmahdollisuudesta.

Kirjan lähtökohtana on ajatus Jeesuksesta juutalaisuuden radikaalina uudistajana. Jeesus toi esiin uuden jumalakuvan kovasta ja rankaisevasta Jahvesta rakastavaan ja anteeksi antavaan Isään. Ihmisen on mahdollista päästä Isän rakkauden yhteyteen osoittamalla rakkautta elämän runtelemille, heikoille ja halveksituille lähimmäisilleen.

Kirjan keskeinen sisältö koskee muutosprosessia, jossa rinnakkain kulkee havaintokyvyn kehittyminen ja mielenmuutos sisäisen psykologisen todellisuuden ja ulkoisen todellisuuden suhteen. Jeesuksen elämänymmärrys valaisee molempia. Teoksen näkökulma saattaa myös avata tuoreita mahdollisuuksia Kirkon uudistumiseen.

Kirjan teksti ei ole tieteellistä vaan se on lähinnä mystiikkakirjallisuutta - sisäinen näkökulma.

Markku Mäkelä on porilainen kirjailija. Hän on tehnyt ammatillisen uransa tutkijana kemianteollisuudessa. Mäkelän kiinnostus henkisyyttä, symboleja, myyttejä ja esoteraa kohtaan heräsi 11-vuotiaana.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)