Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: SuolaKirjan nimi: Suola
Tekijä: Beinsa Douno (Peter Deunov)
Kustantaja: Ruusu-Ristin Kirjallisuusseura
Sivumäärä: 315
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Anne Paalo
Ilmestymisvuosi: 2021
ISBN: 9789529603558
Hinta: 28.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Peter Deunov (1864-1944)tunnetaan myös henkisenä nimellä Beinsa Douno. Hän oli bulgarialainen filosofi ja henkinen opettaja.
Hän kehitti oman esoteerisen kristinuskon muodon jota kutsutaan Universaaliksi Valkoiseksi Veljeskunnaksi. Jolla on paljon seuraajia myös nykyisin Bulgariassa ja muualla maailmassa.
Vuonna 1932 hän kehitti Paneurytmia-harjoitukset joissa on sarja musiikille suoritettuja liikeharjoituksia sisäisen tasapainon ja harmonisoinnin saavuttamiseksi.
Hänet tunnetaan laajalti Bulgariassa, missä yleisö äänesti (2006-2007) hänet toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi Bulgarian historiassa, 100 merkittävän henkilön joukosta.

Tämän kirjan luennot on pidetty 1917-1919. Beinsa Douno käyttää esityksessä "suolaa" vertauskuvana valosta. Kuinka Kristuksen valo vaikuttaa meidän tunteisiin, sieluun ja mieleen jos osaamme vastaanottaa sen ja elää valossa.


Suola on voiman elementti, joka pitää asiat tasapainossa. Suolaisuus on tie valoon, valo on tie rakkauteen ja rakkaus - tie Jumalan luo.
Voin antaa joillekin ylijäämää energiastani ja elämästäni, koska se ei ole minun. Ihmisestä säteilevää valoa on levitettävä.
Mikä on opettaja, saarnaaja, maanviljelijä, isä, äiti, veli tai sisko?
He ovat suurenmoisia jumalaisia kukkia. Oletko nähnyt äidin värin? Kun astut valon maailmaan, tulet ymmärtämään mikä on äidin väri. Ei ole kauniimpia värejä maailmassa kuin äitien, isien, veljien, sisarten tai lähimmäisten värit.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!