Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Apocrypha LuciferaKirjan nimi: Apocrypha Lucifera
Tekijä: Nefastos Johannes
Kustantaja: Viides askel
Sivumäärä: 456
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2020
Hinta: 55.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Painettu vain 222 kpl

Sisällön kuvaus:
Apocrypha Lucifera kokoaa yhteen julkaisemattomia ja loppuunmyytyjä satanistiseen filosofiaan, seksuaalisuuteen ja magian käytäntöihin liittyviä tekstejä kahden vuosikymmenen ajalta. Kirja pitää sisällään teokset Vasemman käden tie, Magna Mater, Kybelen vaunut, Saturnuksen evankeliumi, Libellus Libitinae eli Nekromantian taidoista, Negatiivisten tunteiden merkitys henkisessä kehityksessä, Luciferin katekismus, Kristuksen ja Luciferin käskyt, sekä Luciferin evankeliumin fragmentit.

“Mielen, mielettömyyden, ylitajunnan, piilotajunnan ja unitajunnan takana tilassa jossa ei ole usvaa eikä kirkkautta, päätön ja kehoton Sinä maksaneena hinnan joka oli kaikki omistettu: mitä on kanssasi ja kuka olet? Kohota katseesi talviyön pimeydessä, koti-kohdun ulkopuolella, kaupungista poissa. Mitä näet? Satoja ja tuhansia tähtiä. Ymmärrä, että ne eivät muodosta minkäänlaisia kuvioita. Mutta ne muodostavat minut, Syvyyden Enkelin.”
– Luciferin evankeliumi 5:4-8

“Kuin kesken öisten uniensa hereille ravistellut vainajat nekromantikon kutsusta, niin nousevat tietoisuutesi kipinät yhteen minun maailmassani, seitsemän valtameren pohjalla. Se on musta helmi, se on musta avautumaton kukka. Se on kasteen pisara, se on Kuun hymy. Katso; nimesi on pudonnut pois, kasvosi ovat muuttuneet suureksi toiseudeksi. Onko Jumala toisaalla kuin kärsimys?”
– Luciferin evankeliumi 6:10

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)