Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Stoalaisuuden käsikirjaKirjan nimi: Stoalaisuuden käsikirja
Tekijä: Pigliucci Massimo
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 276
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Immonen, Antti
Ilmestymisvuosi: 2020
ISBN: 9789527337189
Hinta: 28.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kuka minä olen?
Miten minun pitäisi toimia?
Kuinka minun tulisi elää elämäni?

Sen sijaan, että ihminen kysyy itseltään “Miten voisin tulla onnelliseksi?”, tulisi hänen antiikin stoalaisten mukaan oikeastaan kysyä: “Kuinka osaisin elää hyvää elämää?”

Tämä helppotajuinen menestysteos esittelee stoalaisten filosofien oppeja ja neuvoo, kuinka kuka tahansa voi niiden avulla lisätä elämänsä merkityksellisyyttä. Stoalaisten ajatukset opettavat ihmistä tunnistamaan omat tunteensa ja pohtimaan niiden syitä - sekä kanavoimaan tunteensa hyödyllisesti.

Stoalaisuuden käsikirjan käytännölliset vinkit ja harjoitukset osoittavat, kuinka antiikin stoalaisten kestävät opit voivat auttaa nykyajan ihmistäkin elämään hyvää, keskittynyttä ja läsnäolevaa elämää. Jokainen voi poimia stoalaisuudesta jotakin omaan elämäänsä.

Italialaissyntyisellä Massimo Pigliuccilla on tohtorin tutkinnot sekä evoluutiobiologiasta että filosofiasta. Hän työskentelee filosofian professorina New Yorkin City Collegessa. Pigliucci on julkaissut toistakymmentä kirjaa ja kirjoittaa säännöllisesti muun muassa New York Timesiin, Washington Postiin ja Wall Street Journaliin. Teoksen suomentaja Antti Immonen on koulutukseltaan filosofi, joka on kääntänyt kymmeniä eri alojen teoksia, muun muassa lukuisia filosofian klassikoita.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!