Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Roswellin avaruusolennon haastatteluKirjan nimi: Roswellin avaruusolennon haastattelu
Tekijä: Spencer Lawrence R.
Kustantaja: Ufo-Finland
Sivumäärä: 346
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2020
ISBN: 978-952-67713-8-0
Hinta: 33.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Lukuisten todisteiden perusteella voidaan sanoa, että Roswellissa tapahtui heinäkuussa 1947 jotain hyvin merkillistä. Viranomaiset olivat läytäneet maahan pudonneen tunnistamattoman esineen, josta läytyi myäs avaruusolentoja. Seurauksena oli äärimmäisen suuri tiedotusvälineiden mielenkiinto.

Matilda O'Donnel MacElroy tyäskenteli tuohon aikaan lääkintäryhmän jäsenenä Roswellin lentotukikohdassa. Hänet pyydettiin lähtemään tapahtumapaikalle siltä varalta, että siellä tarvitaan lääkinnällistä apua. Maahansyäksyssä yksi olento olikin selviytynyt hengissä.

Muukalaisolentoa tutkiessaan MacElroy huomasi välittämästi, että olento yritti viestiä "mielikuvilla" tai "telepaattisilla ajatuksilla". Kukaan muu henkilä tapahtumapaikalla ei tätä huomannut. Tämän jälkeen MacElroyn tehtäviin kuului viestiä olennon kanssa ja raportoida kaikki tiedot viranomaisille.

Tässä ainutlaatuisessa kirjassa Matilda O'Donnel MacElroy kertoo olennon kanssa käymistään keskusteluista kysymyksiin, joihin ihmiskunnan täytyy saada vastauksia. Keitä me olemme? Mistä me tulimme? Mikä on Maassa olomme tarkoitus? Onko ihmiskunta maailmankaikkeudessa yksin? Jos muualla on älykästä elämää, miksi he eivät ole ottaneet meihin yhteyttä?


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!