Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Pelon tuolla puolenKirjan nimi: Pelon tuolla puolen
Tekijä: Rahikainen Klaus
Kustantaja: IamBooks
Sivumäärä: 199
Kieli: Suomi  Suomi
ISBN: 9789526788562
Hinta: 22.70 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Tämä kirja haastaa kaikki pelkosi, ja ne viimeisimmätkin, jotka olet alitajuntasi pohjamutiin piilottanut. Se syntyi kauttani koronakriisin aikana keväällä 2020, kun olin ensin käynyt ottamassa kriisille pohjat käymällä Kiinan Wuhanista joulukuussa 2019.

Mikään muu ei pidä sinua poissa siitä rakkaudesta, joka sinä olet, kuin omat pelkosi ja erityisesti ne pelot, joita et suostu omiksesi tunnistamaan. Kaikki ne on katsottava ja turhiksi huomattava, ennen kuin kaipaamasi ilo, rauha ja rakkaus voi täyttää sinun mielesi.

Tämä kirja johdatti minut pelkojen tuolle puolen, sinne missä Elämä Itse kaikkea kantaa ja kaiken hyvinvoinnin antaa. Se voi saattaa sinutkin perille, mikäli sitä todella haluat.

Klaus Rahikainen on kaikkein tuntema Samavika-Rahikainen, joka on tehnyt pitkän päivätyön kaikkien niiden ”vikojen” kanssa, joita ihmisestä voi löytyä.

Hänen pitkä pestinsä elämäntutkijana on lopulta tuottanut hedelmää ja näyttänyt konkreettisesti, miten kaikki pelot ovat yksitellen kohdattavissa ja miten ne haihtuvat pois läsnäolon valossa antaen tilaa sille elämän ilolle, rauhalle ja rakkaudelle, joka meissä kaikissa odottaa välitöntä ilmaisuaan.

Elämä Itse on meidän kaikkien yhteinen identiteettimme. Se odottaa sinunkin lopulta tunnistavan sen omaksi perimmäiseksi luonnoksesi. Elämässä me olemme kaikki yhtä!

Tämän kaiken ymmärtämiseen Rahikaisen täytyi elää yli 60 vuotta ja kirjoittaa 15 kirjaa vuodesta 1988 lähtien. Nämä kirjat saattavat auttaa sinua pääsemään perille hieman helpommin :)

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)