Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Musiikki, henkisyys ja hyvinvointiKirjan nimi: Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
Alaotsikko: kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi
Tekijä: Lehtiranta Erkki
Kustantaja: Viisas Elämä
Sivumäärä: 325
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2020
Hinta: 30.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Tämä kirja on löytöretki ääneen ja musiikkiin. Teos johdattaa niin musiikin ikiaikaisten mysteerien kuin modernin tutkimustiedonkin pariin. Mukana on paljon testattuja vinkkejä, jotka liittyvät musiikin monipuoliseen käyttöön elämämme laadun parantajana.

Musiikki on aineettomin taidemuoto, mutta niin paljon muutakin. Tutkimus on osoittanut sen moninaiset vaikutukset hyvinvointiimme. Hengen kohottajana ja tietoisuutemme avartajana musiikki on suoraviivainen ja tehokas. Se voi muutamassa minuutissa saada aikaan saman kuin pitkäkestoinen mietiskelypraktiikka. Musiikki voi myös auttaa merkittävästi oppimisessa, muistin virkistämisessä ja positiivisten tunteiden vahvistamisessa.

FM Erkki Lehtiranta on musiikintutkija, musiikkituottaja, kirjailija, kouluttaja ja henkisyyden tutkimusmatkailija, joka on tutkinut pitkään maailman eri musiikkikulttuureja ja musiikin moninaisia vaikutuksia. Erkiltä on ilmestynyt myös teokset Astrologia ja hyvinvointi - Löydä omat menestyskoodisi (Viisas Elämä 2017) ja Todellisuuden lukutaito - Vinkkejä valaistumisen varalta (Viisas Elämä 2018).

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!