Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: AlienyhteysKirjan nimi: Alienyhteys
Tekijä: Baldin Lou, Havén Matti
Kustantaja: Ufo-Finland
Sivumäärä: 205
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2020
ISBN: 978-952-67713-6-6
Hinta: 30.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
On kiistaton tosiasia, että vuoden 1947 heinäkuussa Roswellissa, New Mexicossa tapahtui jotain erikoista. Taivaalta putosi tuntematon esine. Siitä mikä tuo esine oli, ei ole tähän päivään mennessä päästy yksimielisyyteen. Virallinen selitys on salaisessa hankkeessa käytetty tiedustelupallo, mutta erilaiset salaliittoteoriat ufoista ja ulkoavaruuden asukkaista elävät sitkeästi. Aiheesta on vuosikymmenten aikana kirjoitettu lukuisa määrä kirjoja ja tehty televisio-ohjelmia.

Kirjailija Lou Baldin kertoo tässä kirjassa oman näkemyksensä asiasta ja sen, mitä tapahtui sen jälkeen kun alienien ohjaama avaruusalus oli syöksynyt maahan. Tiedemiehille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä muukalaisten kanssa ja päästä tutustumaan alukseen, jonka materiaalit olivat kuin toisesta maailmasta. "Koko avaruusalus muistuttaa elävää, metallista eläintä. Siinä ei ole näkyviä niittejä tai ruuveja, ei liioin saumoja pitämässä sitä koossa. Alus ja sen sisältö näytti olevan enemmän elollinen kuin keinotekoinen." Tämä outo kulkuväline ei ainoastaan toiminut tunnettujen fysiikan lakien mukaisesti, se pystyi myös välittämään tunteita sisällään oleville.

Roswell ja sen tapahtumat kutkuttavat edelleen ihmisten mieliä, sillä pyrkimyksemme ymmärtää erilaisia elämänmuotoja ja maailmankaikkeuttamme kasvaa päivä päivältä tieteen edistyessä.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!