Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Ykseyden oppikirjaKirjan nimi: Ykseyden oppikirja
Tekijä: Muhonen Jaakko
Kustantaja: Sydäntietoisuus
Sivumäärä: 361
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2020
ISBN: 9789519784977
Hinta: 35.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Tervetuloa sukeltamaan syvälle sielun psykologian ja esoteerisen henkisyyden maailmaan käytännöllisellä tavalla. Ykseyden oppikirjassa käsitellään selkeästi tietoisuuden ulottuvuudet sisältäen ihmiskunnalle entistä vahvemmin avautuneen viidennen tietoisuuden ulottuvuuden (5D) eli ykseyden.

Kirja on 360-sivuinen teos, joka käsittelee laajasti mm. tietoisuuden ulottuvuuksia, universaaleja henkisiä lainalaisuuksia, tietoisuuskenttiä, henkisiä vihkimyksiä, Valovirtaa, Johdatusta, Valon syttymistä fyysisessä kehossa, ykseyttä ja kotiinpaluuta. Kirja sisältää myös 35 käytännöllistä harjoitusta, jotka on koottu useiden vuosien aikana mm. Ykseyden vuosikursseista saatujen kokemusten pohjalta.

Ykseyden oppikirja auttaa henkisen kasvun kulkijaa kohti ykseyttä, josta käytetään nimitystä viides tietoisuuden ulottuvuus. Kirjassa käsitellään käytännöllisesti ja kokonaisvaltaisesti kaikki ne asiat, jotka tulee työstää tai joista tulee vapautua ennen kuin ihminen astuu kokemuksellisesti ykseyteen.

Ykseyden oppikirjassa käsitellään viidettä tietoisuuden ulottuvuutta sielun psykologian näkökulmasta. Matka ykseyteen on upea sielujen pyhiinvaellus, josta voidaan käyttää myös nimitystä kotiinpaluu. Ykseydessä ihminen on kokonainen itse osana kaunista Kaikkeutta.

Ykseys on elämän lahja. Se on syvä yhdentyminen itsensä ja kaikkialla olevan Jumaluuden kanssa. Ykseys on astumista puhtaaseen Rakkauden virtaan.

Ykseyden oppikirja on Jaakko Muhosen pääteos, jossa kiteytyy sydäntietoisuuden sanoma.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!