Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Ihmisen sielulliset kehitysmahdollisuudetKirjan nimi: Ihmisen sielulliset kehitysmahdollisuudet
Tekijä: Ouspensky P.D.
Kustantaja: Karatas
Sivumäärä: 172
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 4.p.
Ilmestymisvuosi: 2019
ISBN: 9789526723969
Hinta: 20.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
P. D. Ouspensky syntyi Moskovassa 1878. Hänen huomattavimmat teoksensa ovat Tertium Organum (1912) ja A New Model of the Universe (1914).

Hän opiskeli G. I. Gurdjieffin johdolla vuosina 1915–1922. Tästä elämänsä vaiheesta Ouspensky kertoo teoksessaan In Search of the Miraculous (1949, suom. Sirpaleita tuntemattomasta opetuksesta, 2003).

Vuodesta 1921 aina kuolemaansa 1947 asti hän luennoi Lontoossa ja New Yorkissa. Tämän kirjan sisältämät viisi luentoa ovat kaikkein tärkeimmät, ja muodostavat koko systeemin opiskelun perustan. Luentojen pohjalta virinnyttä keskustelua on julkaistu kysymysten ja vastausten muodossa teoksessa The Fourth Way (1957).

Kirjan esittelemä systeemi eli menetelmä ihmisen tutkimiseksi on ikivanha, mutta nykyihmiselle uusi, koska menetelmän lähtökohta on toinen kuin nykyisessä tieteessä. On olemassa eräitä ihmiseen liittyviä, perustavaa laatua olevia ilmiöitä, joita ei ole mahdollista tutkia "tieteellisesti". Miksi ihmisen tutkimisessa on vaikeuksia ja mitä on tehtävä niiden voittamiseksi, ovat teoksen pohdinnan kohteina. Tutkittavat ilmiöt ovat meille kaikille tuttuja jokapäiväisestä elämästä, ja jokaiselle on mahdollista ottaa niihin oma kantansa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)