Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Sielun ikuinen elämäKirjan nimi: Sielun ikuinen elämä
Tekijä: Williams Lisa
Kustantaja: Viisas Elämä
Sivumäärä: 275
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Asta Santti
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2020
ISBN: 9789522600783
Hinta: 29.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Monia meistä mietityttää se, mitä meille tapahtuu kun kuolemme. Tässä hämmästyttävän syvällisessä kirjassa Suomessakin syksyllä 2011 loppuunmyydylle yleisölle esiintynyt meedio ja selvänäkijä Lisa Williams tutkii kuolemanjälkeistä elämää ja todisteita siitä. Meditaation, selvänäön ja henkilökohtaisen henkioppaansa kanssa käymien keskustelujen sekä oman rajakokemuksensa avulla Williams tutkii sielun matkaa ja keskustelee erilaisista kuolemanjälkeisen elämän tasoista paljastaen, millaista elämä rajan toisella puolella on.

Sielun matka vastaa niihin moninaisiin kysymyksiin, joita monilla on kuolemasta ja sen jälkeisestä elämästä. Lisa tarjoaa näköalan tähän kiehtovaan aiheeseen tutkimalla sielunvaellusta ja jälleensyntymää. Kuolema ei ole kaiken loppu vaan pikemminkin siirtymä toiseen maailmaan - paikkaan, jota meillä ei ole mitään syytä pelätä.

Lisa Williams on kansainvälisesti tunnettu meedio ja selvänäkijä, jolla on hämmästyttävä kyky viestiä kuolleiden kanssa. Hän on tuttu myös Amerikan televisiossa, jossa hänellä on ollut useita menestysohjelmia kuten Life Among the Dead ja Lisa Williams: Voices from the Other Side. Lisa kiertää esiintymässä valtaville yleisöille eri puolilla maailmaa ja pitää elämästään ja opetuksistaan blogia (www.lisawilliams.com). Lisäksi Lisa on koulutettu reikihoitaja ja kristalliparantaja. Hän asuu Etelä-Kaliforniassa poikansa ja kahden koiransa kanssa.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!