Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Peruuta diabetesKirjan nimi: Peruuta diabetes
Tekijä: Valdma Jakob

Sivumäärä: 207
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2019
ISBN: 9789523501478
Hinta: 29.90 €  UUTUUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Miten peruuttaa diabetes, vähentää lääkitystä ja nauttia elämästä elintapahoidon avulla.

Yhä useammat ihmiset etsivät uusia vaihtoehtoja, joilla pystyvät itse vaikuttamaan omaan hyvinvointiin. Peruuta diabetes on viimeisimpään tutkimusnäyttöön perustuva kirja 2 tyypin diabeetikoille, esidiabeetikoille ja riskiryhmäläisille. Kirja antaa lukijalle kaikki työkalut elintapamuutoksen tekemiseen ja diabeteksen tehokkaaseen omahoitoon.


Kirjassa esitellään tärkeimmät konseptit tyypin 2 diabeteksen elintapa- ja omahoidon kannalta. Kirjan käydään läpi uusin tutkimusnäyttö ja teoria 2 tyypin diabeteksen ja metabolisen oireyhtymän syntymisestä ja patofysiologiasta. Siinä avataan omahoidon periaatteet ja elintapamuutoksen tekeminen ja käydään yksitellen läpi elintapahoidon tärkeimmät keinot.

Kirja tarjoaa työkaluja myös valmennus- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Elintapahoidon konseptit esitellään tieteellisen näkökulman kautta, mutta ovat ymmärrettävissä myös ilman terveydenhuollon ammattipätevyyttä. Kaikki teoriat ja suositukset perustuvat näyttöön tai vahvaan empiiriseen kokemukseen lääkärinä.

Jakob Valdma on lääkäri, Trainer4you koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja, joka on perehtynyt elintapasairauksien hoitoon ja hoitanut Suomalaisia diabeetikkoita vuodesta 2011. Jakob on tuottanut monenlaista sisältöä yrityksensä Diafreen kautta, joka tarjoaa elintapahoitoa etävalmennuksina 2 tyypin diabeetikoille.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!