Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Lain kirjaKirjan nimi: Lain kirja
Alkuperäinen nimi: LIBER AL VEL LEGIS
Tekijä: Crowley Aleister
Kustantaja: Thelema
Sivumäärä: 111
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Antti Balk
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-5700-22
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Sisältyy kirjaan: Uuden aikakauden profeetta

Sisällön kuvaus:
Englantilaissyntyinen Aleister Crowley (1875-1947) oli menneen vuosisadan kuuluisin okkultisti ja maagikko, jonka kuva löytyy mm. Beatlesien "Sergeant Pepper" -levyn kannesta, ja jonka teokset ovat innoittaneet myös esim. David Bowiea, Led Zeppeliniä ja Stingiä. "Lain Kirja" on hänen v. 1904 vastaanottama perusteos, joka julisti uuden aikakauden koiton inhimillisessä ajattelussa, kulttuurissa ja uskonnossa. Tämä uusi aikakausi nousee yhdestä ylimmästä käskystä: Theleman laista, joka on Tee mitä tahdot. Tätä ei tule tulkita luvaksi antautua jokaiselle ohimenevälle oikulle, vaan jumalalliseksi mandaatiksi Todellisen Tahdon ts. elämän toden tarkoituksen löytämiseksi ja sen toteuttamiseksi; antaen toisten tehdän saman omilla ainutlaatuisilla tavoillaan.

Lain Kirjan kolme lukua kirjaimellisesti saneltiin Aleister Crowleylle kolmessa yhden tunnin jaksossa v.1904. Entiteetti, joka toimitti sanelun oli yli-inhimillinen älyolento nimeltään Aiwaz tai Aiwass.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)