Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Siunattu kipuKirjan nimi: Siunattu kipu
Tekijä: Heikkilä Antti
Kustantaja: Rasalas
Sivumäärä: 197
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-952-5421-4
Hinta: 25.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Kirurgi, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilä on tutkinut pitkään kivun olemusta. Vuosien leikkauskokemus on vakuuttanut hänet siitä, että vain määrätyissä tapauksissa kipu pystytään leikkaamaan pois. Tästä tietämyksestä alkoi kehittyä hänen oma kipunäkemyksensä.

Jatkuva kipu ei kuulu elämään. Heikkilän mukaan nykyiset ainoastaan teoriohin perustuvat hoitotekniikat – leikkaukset ja lääkkeet – ovat tehottomia ja johtavat oireenmukaisina vain kivun kroonistumiseen ja lääkekierteeseen. Valtaosa kivuista on toiminnallisia. Kipulääkkeet ovat hengenvaarallisia. Niistä hyötyy vain lääketeollisuus.

Kivunhoidon avain on psykosomatiikassa, johon perehtymisen Heikkilä aloitti 1980-luvun alussa. Hän on nähnyt kipupotilaidensa paranevan, kun he ovat oivaltaneet jotain oleellista itsestään. Ihmisellä on uskomaton kapasiteetti parantua, kunhan hän vain saa oikeaa tietoa itseensä liittyen. Kysymys on tiedosta, joka koskee sitä osaa itseä, jonka haluaisi mieluiten pitää piilossa.

Lääkäri Antti Heikkilä on julkaissut useita kokonaisvaltaisen lääketieteen piiriin kuuluvia teoksia. Erityisesti hänen kirjansa Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2, Näin me keitämme ja Ravinto & Terveys ovat olleet vuosien ajan myyntitilastojen kärjessä. Diabeteksen hoito ruokavaliolla (Rasalas 2008) palkittiin Pariisissa kansainvälisen kilpailun ravitsemus- ja terveyskirjojen sarjassa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)